Rixos Libya'daki personellerini tahliye etti

Güncelleme Tarihi:

Rixos Libyadaki personellerini tahliye etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2011 15:58

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, dünden bu yana 633 personelin bölgeden tahliye edildiğini bildirdi.

Fettah Tamince, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Libya'da yaşanan gelişmeler nedeniyle Dışişleri Bakanlığıyla koordineli olarak çalışmaları yürütmeye başladıklarını belirtti.

Şirket bünyesinde oluşturdukları “Acil Kriz Masası” ekibinin dün itibariyle tahliye sürecini başlattığını ifade eden Tamince, şunları kaydetti:

“Trablus;ta çalışan 98 çalışanımız dün TK 636 seferiyle İstanbul;a gelerek, ikamet ettikleri şehirlere ulaştırılmıştır. Bingazi bölgesindeki şantiyelerde çalışan 535 çalışanımız ise gemiyle dün gece yarısı Marmaris;e varmış, oradan da ikamet ettikleri şehirlere transferleri yapılmıştır. Dünden bu yana Libya;daki 633 personelimizin ailelerine kavuşmasını sağlamış bulunmaktayız.

Sirte ve Trablus;taki tahliyelerimiz de bugün özel charter uçaklarıyla tamamlanmış olacaktır. Personelimizin sağ salim yurda dönmesiyle ilgili tahliye operasyonumuzu serinkanlılıkla sürdürüyoruz. Trablus kentinde bulunan Rixos Al Nasr Tripoli otelimizde ise gerekli güvenlik önlemleri alındığı için herhangi bir sorun bulunmamaktadır ve faaliyetlerini sürdürmektedir.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!