Restoranlar arası kurye ‘paylaşım’ı hayata geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Restoranlar arası kurye ‘paylaşım’ı hayata geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 16:04

Yemeksepeti, dünyadaki bir ilk olma özelliği taşıyan restoranlar arası ‘kurye paylaşımı’ modelini hayata geçirdi. Bu modelle, paket servisi olmayan işletmeler siparişlerinin iletiminde Yemeksepeti restoranlarının kuryelerinden faydalanabiliyor. Böylelikle sisteme dahil olan restoranlar cirolarını ortalama yüzde 30’a kadar artırıyor.

Haberin Devamı

3 İLDE, 1000 RESTORAN

Şu an İstanbul, Ankara ve İzmir’de 1000’e yakın restoranla faaliyet gösteren Yemeksepeti Vale ile ilgili Yemeksepeti İş Geliştirme Direktörü Mert Baki, “Bu yıl itibarıyla hedeflediğimiz restoran sayısına ulaştık ve bugün sistemimizde 1000 restoran bulunuyor. Ancak Yemeksepeti olarak önceliğimiz Vale’nin kapsamını genişletmek ve daha fazla restoranı bu ekosisteme dahil edebilmek” dedi.

TÜRKİYE, PAYLAŞIM EKONOMİSİNİ BİLİYOR

Türkiye’de paylaşım ekonomisi alanındaki girişimlerin sayısının her geçen gün arttığını belirten Mert Baki “Türkiye, paylaşım ekonomisi hakkında en fazla bilgi sahibi olan, paylaşım ekonomisine aktif katılımın en yüksek oranda gerçekleştiği ve paylaşım ekonomisine katılımın en fazla artması beklenen ülkelerden biri. Bu konuda yapılan araştırmalara göre yüzde 9’luk oranla paylaşım ekonomisine aktif katılımın en yüksek olduğu ülke Türkiye. Yemeksepeti olarak restoranlar arası kurye paylaşım ekonomisi modelimiz ile bu büyümede önemli rol üstleniyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!