Reklamcılardan deklarasyon

Güncelleme Tarihi:

Reklamcılardan deklarasyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da düzenlenen ‘‘Türkiye Reklamcılar Dernekleri Zirvesi’’, sektörde güçbirliği sağladı. Club Hotel Sera'da düzenlenen toplantıda hazırlanan mesleki standartların saptanması, eğitim, bilgi alış-verişi, mesleki yayınların çıkarılması, dürüst rekabetin oluşturulması gibi konuları içeren deklarasyon, dernek başkanlarınca imzalandı. Dernek başkanları ile 100'e yakın sektör temsilcisinin katıldığı toplantıda reklamcılığın sorunları tartışıldı. Daha sonra da reklamcılık sektörünün misyonu olarak kabul edilen ortak bir deklarasyon hazırlandı.

Deklarasyona, Reklamcılar Derneği Başkanı Hulki Aktunç, Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Murat Yegül, İzmir Reklamcılar Derneği Başkanı Çetin Erokay, Antalya Reklamcılar Derneği Başkanı Adnan Yaşkeçeli ve Bursa Reklamcılar Derneği Başkanı Bülent Yarınç imza koydu.

Deklarasyona herkesin uyacağını belirten Türkiye Reklamcılar Derneği Başkanı Hulki Aktunç, bu toplantının sektörde yeni bir devri başlattığını söyledi. Aktunç, söyle konuştu: ‘‘Derneklerimizde ülkemizin 142 reklam ajansı temsil edilmektedir. Derneklerimizin temel ilkesi, Türkiye'de reklamcılık mesleğinin ve reklam ajanslarının gelişerek, güçlenerek, belirli bir mesleki etik çerçevesinde ülke ekonomisinin katkılarını arttırarak devamını sağlamaktır.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!