Promosyoncuların gözü bu fuarda

Güncelleme Tarihi:

Promosyoncuların gözü bu fuarda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 13:54

Ana teması ‘Promosyonda Inovasyon’ olan Promosyon Ürünleri Fuarı, yarın İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor

Haberin Devamı

PROMOTÜRK (Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları) Derneğinin düzenlediği 29. Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk 2014 yarın kapılarını açıyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde 4-7 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleşecek fuarın ana teması ‘Promosyonda Inovasyon’.

Promotürk 2014 fuarı, sektöründe yer alan en büyük firmaları, en yeni ürün ve yenilikleri ve en önemli dünya markalarını tam 29 yıldır buluşturuyor.

Avrupa’nın en büyüklerinden Fiera Milano ile Türkiye’nin konusundaki en köklü firması Interteks’in birleşmesiyle ortaya çıkan Fera Milano Interks’in Promotürk Derneği ile birlikte 4-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleyeceği Promotürk Fuarı, Fiera Milano’nun sahip olduğu uluslararası katılımcı ve ziyaretçi networkunu kullanarak yepyeni bir boyuta ulaşıyor.

Haberin Devamı

Promotürk 2014 Fuarı, sektörün lider firmalarını ve profesyonellerini, kurumsal iletişim konusunda çözüm arayan köklü firmalar ve yeni girişimciler ile buluşturuyor.

10 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Geçen yıl yapılan fuara 113’ü yerli olmak üzere toplam 115 firma katılmış, 9 bini yerli olmak üzere 10 bin kişi ziyaret etmişti.
Promotürk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, düzenledikleri fuar hakkında şunları söyledi: “Zamanımızda satış ve pazarlama dünyası, geçen her dönem içerisinde tüm yönleri ile zorlandığı ve bu doğrultuda daraldığı gerçekliği hiçbir evrede kendini bu kadar hissettirmemişdi. Tüketim algısında ürünlerin cazip hale gelebilmesi adına kalite ve fiyat politikalarının yanı sıra tanıtım ve promosyon çalışmalarının etkinliği bilinmektedir. Hal böyle iken; İstanbul Fuar Merkezi’nde 4-7 Eylül tarihinde 29. Su düzenlenecek Promotürk Fuarı’nın önemi ortaya çıkmaktadır. Sektörün kalbi niteliğindeki bu fuarın, pazarlama ve satış stratejileri açısından etkisi düşünüldüğünden ziyaretçilerin neler ile karşılaşacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Fuar alanında çok farklı ürün gamlarının sergilenmesinin yanında farklı etkinlikler de düzenlenecektir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!