Pofuduklara gümüş servis

Güncelleme Tarihi:

Pofuduklara gümüş servis
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kedi oteli Kedi Palas, konuklarına beş yıldızlı hizmet verebilmek için ünlü mama şirketlerinin Türkiye temsilcisi Propet'le anlaşma yaptı.

TÜRKİYE'nin ilk kedi oteli Kedi Palas ile kedi mamalarının üreticisi Propet, ortak bir organizasyona imza atarak birlikte faaliyet göstermeye başladı.

Kedilerinden ayrılmak zorunda kalanlara hizmet veren Kedi Palas, sevimli misafirlerine beş yıldızlı konfor sunarken beslenme için de en iyi markayı seçti. Önceki akşam düzenlenen bir kokteylle faaliyetlerini bir arada sürdürmeye başladıklarını açıklayan Kedi Palas'ın sahipleri Nükhet Everi ve Levent Bilgiç ile Propet Hayvan Ürünleri Tic. Ltd. Şti.'nin sahibi Okan Tolga, amaçlarının küçük dostlarının sağlıklı ve mutlu olmaları olduğunu belirtti.

İthal edilen 'Ekanuba' ve 'Iams' isimli mamaların dünyada aranan markaların başında yer aldığını belirten Okan Tolga,‘‘Doğru mamayla beslenme konusunda tüketiciyi biliçlendirmeyi hedef alıyoruz. Servis ve teknik hizmetlerde de atılım yaparak gelişmeyi planlıyoruz’’dedi.

Davetliler arasında aksiyon filmlerinin ünlü ismi Jean Claude Van Domme'in çevirdiği Kickboxer 1 ve 2 filmlerinde rol alan Michel Qissi'nin de bulunduğu kokteylde, Kedi Palas'ta kullandıkları ürünlerin en seçkin markalar olduğuna dikkat çeken Nükhet Everi ise, Türkiye'deki pet sektörünü daha ileriye götürmek ve hayvan severleri bilinçlendirmek istediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!