PİMAPEN’den ödüllü kısa film ve animasyon yarışması

Güncelleme Tarihi:

PİMAPEN’den ödüllü kısa film ve animasyon yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 12:12

Bu yıl 30. yaşını kutlayan PİMAPEN, teması 'hayat' olan mizahi kısa film ve animasyon yarışması düzenliyor. PİMAPEN, “Senin Pencerenden Hayat” sloganıyla sinema tutkunlarını kamera başına geçmeye çağırıyor.

Haberin Devamı

Yarışmaya katılan filmler, PİMAŞ Genel Müdürü Oktay Alptekin’in yanısıra Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Erdem Baş, Şahin Altuğ ve Çağatay Şimşek gibi ünlü isimlerin de bulunduğu bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Mizahi kısa film ve animasyon yarışmasında “Senin Pencerenden Hayat” konusu mizahi bir dille ele alınacak ve filmlerin süresi 3 dakikayı aşmayacak. 1 Ocak 2012 tarihinde www.facebook.com/pimapen.com.tr sayfasından duyurusu yapılmaya başlanan yarışma için çekilen filmler, 15 Mart 2012 tarihine kadar PİMAŞ’ın adresine gönderilecek. DVD formatında gönderilmesi gereken filmlerin, yarışmada değerlendirilebilmesi için 1 Ocak 2012 tarihinden sonra çekilmiş olması şartı aranacak. Yarışmanın büyük ödülü ise kısa film ve animasyon dalında 5.000’er TL. olacak.

Haberin Devamı

PİMAPEN markasının 30. yaşını kutlaması sebebiyle bu yarışmayı gerçekleştirdiklerini belirten PİMAŞ Genel Müdürü Oktay Alptekin, ilk elemeden sonra finale kalan yarışmacıları Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde 2 gece ağırlayacaklarını söyledi. Alptekin, jüri üyelerinin de katılımıyla düzenlenecek olan gala gecesinde, finale kalan filmlerin gösteriminden sonra sonuçların açıklanacağını da belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!