Perakendede bütün başkanlar değişiyor

Güncelleme Tarihi:

Perakendede bütün başkanlar değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2012 00:00

Perakende sektöründeki bütün derneklerin başkanları değişiyor. İleri tarihlerde yapılması gereken genel kurul toplantıları, federasyonun kuruluşunu hızlandırmak için aralık ayına çekildi ve dernekler federasyona yeni başkanlarıyla katılmış olacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün Vogue Fashion Night Out etkinliğinin yemeğinde bir araya gelen dernek başkanları, yeni dönemde aday olmayacaklarını tek tek duyurdu. Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Başkanı Mehmet Nane, AMPD’nin 4 parçaya ayrılarak faaliyetlerini sürdüreceğini belirterek şunları söyledi:

KİMLER DEĞİŞECEK

“Gıda Perakendecileri Derneği’nin başına Nihat Özdemir, Kategori Perakendecileri Derneği’nin başına Alp Özpamukçu geçti. Moda-marka, BMD ile birleşecek, alışveriş merkezleri ise AYD ile birleşerek federasyon çatısı altına girecek. Ayrıca Turizm, Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) federasyon çatısı altına girecek.” Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nde (AYD) Hakan Kodal başkanlığı Hulusi Belgü’ye, Tescilli Markalar Derneği’nde (TMd) Füsun Çevikel Kuran başkanlığı Tahsin Özlenir’e, Birleşmiş Markalar Derneği’nde (BMD) Yılmaz Yılmaz ise başkanlığı üzerinde uzlaşılan bir isme bırakacak.

KÜÇÜK BAŞKAN

Haberin Devamı

Yıllardır, konuşulan perakende sektörünün tamamını temsil edecek federasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. Federasyon başkanlığı için LC Waikiki’nin sahibi Vahap Küçük isminde bütün perakendeciler mutabık kalırken, Küçük’ün başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor. Federasyon başkanlığı için konuşulan isimlerden Mehmet Nane, AMPD’den doğan hiçbir dernekte başkan adayı olmadığı gibi federasyon başkanlığı için de aday olmadığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!