Perakende günleri patronlar korosuyla sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Perakende günleri patronlar korosuyla sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2010 09:52

Bu yıl 10.'su düzenlenen Perakende Günleri, patronlar korosunun konseriyle sona erdi. Patronlardan oluşan koro seslendirdiği şarkılarla hem tüketicilere hem de sektörlerine mesaj verdiler.

Haberin Devamı



Patronlar şarkılarla seslendi / Foto Galeri

Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında iki gün süren etkinliğin kapanışı, Müjgan Özçay yönetiminde sahne alan patronlar korosuyla gerçekleştirildi.
Abdullah Kiğılı'nın solosuyla başlayan koro dinletisinde Nuşin Oran, Süleyman Orakçıoğlu, Bahar Korçan, Aslı Karadeniz, Ekrem Akyiğit, Osman Benzeş, Özlem İkiışık, Serdar Sunay, Zeynep Selgur, Aykut Hamzagil, Ayşen Zamanpur, Melih Çelet, Füsun Çevikel, Jaklin Güner, Selçuk Güzenge, Mehmet Nane, Hakan Dinçer, Sedef Orman, Ümit Zaim, Yılmaz Yılmaz, Cüneyt Yağcı, Ömer Taviloğlu, Levent Eyüpoğlu, Aydın Yurdum ve Hakan Kodal gibi perakende sektörü yöneticileri yer aldı.

Sektöre ve tüketiciye yönelik mesajlarını müzikle ileten patronlar korosu, tüketiciye “Ararım Seni Her Yerde” şarkısı ile hitap eden koro, sektördeki değişimleri ise “Dünya Dönüyor, Sen Ne Dersen De” şarkısı ile aktardı. Koro ayrıca “Nasıl Geçti Habersiz”, “Beyoğlu'nda Gezersin”, “Gülümse” gibi şarkıları de seslendirdi.

Kimi şarkı sözlerinde “Ararım Seni Her Yerde, Sorarım, Onsuz Olamam Ben, Müşterim Nerede”, “Nasıl Yakalamıştık Ciroları, Karları” gibi sektöre ve müşterilere yönelik uyarlamalar da yapılan konserde, Kiğılı yaptığı esprili konuşmada, “On gündür bu kadroyla prova yapıyoruz. Havaya da girdik. Teklifler gelmeye başladı. 31 Aralık'a kadar doluyuz” ifadelerini kullandı.

Patronlar korosu, kendisinin ardından sahne alan Candan Erçetin'in şarkılarına da eşlik etti.

Finalde “Ağlama Değmez Hayat” şarkısını birlikte seslendirmek üzere Mudo mağazalar zincirinin kurucusu Mustafa Taviloğlu da sahneye davet edildi.
Konserin ardından Abdullah Kiğılı, perakende korosu adına Soysal Danışmanlık kurucusu Suat Soysal'a, ön kısmında perakende korosu, arka tarafında ise Suat Soysal yazan 10 numaralı turuncu bir forma hediye etti.

Daha önceki yıllarda Perakende Günleri kapsamında patronlar halk dansları gösterisiyle sahneye çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!