PayPal'a alternatif olabilecek online ödeme alternatifleri

Güncelleme Tarihi:

PayPala alternatif olabilecek online ödeme alternatifleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2018 11:50

Dünya üzerinden en çok kullanılan ödeme sistemlerinden PayPal için artık alternatifler söz konusu. İşte onlardan bazıları...

Haberin Devamı

PayPal online ve uluslararası ödeme şirketinin Türkiye'den çekilmesinin ardından bu alandaki eksiği gidermek için herkes yeni alternatiflere yönelmeye başladı. Bu şirketlerin bazıları Türk firmalarıyken bazıları Pay Pal'in uluslararası alanda da yerini doldurmaya çalışan yabancı firmalar oldu. İşte onlardan bazıları...

BKM Express

PayPal'in ödeme ve çalışma sistemine benzer bir yapıya sahip olan BKM Express, kredi kartlarınız veya hesap kartlarınız üzerinden hızlı ve güvenilir bir şekilde ödeme yapmanızı sağlayan firmaların başında geliyor. Bankalararası Kart Merkezi adıyla çalışan şirket, IOS ve Android uygulamaları üzerinden kullanılabiliyor. Firma, Türkiye'de 18 banka ile anlaşmalı olarak çalışıyor.

Web Money

Türkiye'de son zamanlarda ilgi görmeye başlayan şirketlerin başında gelen Web Money, sizlere tanımlanan ID üzerinden para yatırma ve para çekme işlemlerinizi yapmanızı sağlıyor. Bireysel ve kurumsal işlemler bu sistem ile güvenilir bir şekilde gerçekleşiyor.

Enpara.com

Haberin Devamı

Online bankacılık alanında hızlı bir gelişme gösteren ve 1 milyona ulaşan kullanıcı sayısı ile Finansbank'ın internet ödeme ve para çekme sistemi olan Enpara, mobil uygulamalarda kullanılabiliyor. App Store ve Google uygulama ödemeleri başta olmak üzere önemli markaların aylık ödemeleri bu uygulamadan hesap işletim ücreti olmadan gerçekleşiyor.

Skrill

Online para transfer sistemi olan Skrill, aynı zamanda online alışverişlerde de kullanılabiliyor. ID numarası üzerinden güvenilir bir şekilde para transferleri gerçekleşiyor. Mastercard özelliği olması nedeniyle bir hesap kartı gibi kullanılması da avantaj sağlıyor.

Wirecard

Kredi ve banka kartı özelliklerinin yanında ön ödemeli kart olarak da kullanılabilen Wirecard, sanal kart özelliği taşıyor. Türkiye'de pek çok firma ile anlaşmalı olması nedeniyle internet üzerinden rahatlıkla kullanılabiliyor.

İninal

Yerli bir ödeme sistemi olarak hazırlanan İninal, internet alışverişlerinde ve online para transferlerinde kullanılabiliyor. Bu kartı almanın maliyeti ise çok düşük. Karta para yükleyerek ön ödemeli kart şeklinde kullanabiliyorsunuz.

Payoneer

Haberin Devamı

Mastercard tarafından üretilen bu online ödeme sistemi, 70 farklı para biriminde kullanılabilen uluslararası bir kart. Bireysel veya kurumsal olarak ulusal ve uluslararası alanda hem hızlı hem de masrafsız bir şekilde para gönderimi bu sistem üzerinden yapılabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!