Havalimanında bir Lamborghini!

Güncelleme Tarihi:

Havalimanında bir Lamborghini
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 10:48

Açık sarı renge büründürülmüş olan Lamborghini Huracan, Bologna havalimanında 'Takip Et' aracı olarak görev yapacak.

Haberin Devamı

Eğer önümüzdeki aylarda İtalya'daki "Aeroporto di Bologna"ya, yani Bologna Havalimanı'na gidecek olursanız sarı renkte bir Lamborghini Huracan'ı "Takip Et" aracı olarak görebilirsiniz.

İtalya'nın yarış vadisinin kalbinde yer alan Bologna havalimanı Lamborghini'nin Sant'Agata'daki, Ferrari'nin Maranello'daki ve Pagani'nin Modena'daki evinde sadece yarım saatlik mesafede.

Göz alıcı renginin haricinde Huracan ön ve arka bölümde damalı bayrak deseni taşıyor. Aracın yan bölümünde ise Bologna siluetini görüyoruz. Ön splitter'ın merkez kısmında İtalyan bayrağının renklerinin öne çıktığı giydirme, Lamborghini'nin himayesinde bulunan Centro Stile tarafından dizayn edilmiş.

Uçakları kapılara götürüp getirme görevini üstlenecek olan Huracan'ı kullanma görevi özel olarak eğitilmiş sürücüler tarafından yürütülecek.

Haberin Devamı

Süper otomobilin standart versiyonundan farklı olarak "Takip Et" aracının tavanında siren barları bulunuyor. Aracın gücünü dört tekerleğe mi yoksa iki tekerleğe mi aktardığı bilinmiyor fakat İtalya'nın değişken havası düşünüldüğünde karşımızdaki Huracan büyük ihtimalle bir LP610-4.

Lamborghini, Huracan'ı önümüzdeki senenin ocak ayına kadar havalimanına kiralamış. İtalyan marka bunu ilk kez yapmıyor. 2013 yılında süper otomobil üreticisi yine aynı görev için bir Aventador'u havalimanına bir haftalığına kiralamıştı.  

Ülkede Polizia olarak bilinen askeri polis de bir dizi Lamborghini'ye sahip olmuştu. 2004 ve 2008 yılları arasında üç adet Gallardo birimin hizmetine verilmişti - bunlardan bir tanesi bir Mercedes'in altında kalarak görevini noktalamıştı. 2014 yılında ise bir Huracan filoya katılmıştı. Genellikle yüksek hız gerektiren organ taşıyıcılığı yapan otomobiller arada rutin otoyol devriyesi görevinde de yer almıştı. En salak sürücü bile bir Lamborghini'den kaçamayacağını bildiği için bu görev süper otomobil için biçilmiş kaftan idi.

Bologna havalimanına dönersek Huracan'ı kullanacak kişilerin dünya üzerindeki en iyi işlerden birine sahip olacağını söyleyebiliriz. Tabii ki kendilerini kaybedip bir uçak ile yarışmaya kalkarlarsa sonları büyük ihtimalle hapishane olacaktır - fakat böyle bir hareketin buna değeceğini söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Toyotadan iddialı plan tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!