Ghost in the Shell filminin yeni yıldızı: Honda!

Güncelleme Tarihi:

Ghost in the Shell filminin yeni yıldızı: Honda
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 12:00

Honda NM4'ten esinlenilen bir motosiklet, Ghost in the Shell filminde yer alacak.

Haberin Devamı

Scarlett Johansson, son filmi Ghost in the Shell’de modifiyeli bir Honda NM4 kullanacak. Motosiklet seçimi son derece uygun çünkü aracın tasarımcıları, Japon animelerini fütüristik tasarım için bir ilham kaynağı olarak gösteriyorlar.

Ghost in the Shell’deki NM4, Honda bayilerinde satılan modelden oldukça farklı. En büyük değişiklik sürüş pozisyonunun daha bilimkurgumsu bir havaya sahip olması. Üretim versiyonunda ayaklar ileride bir duruş pozisyonu varken bu modelde motorun üstüne yatmak gerekiyor. Honda bu özel motosikleti Osaka ve Tokyo Motosiklet Fuarları’nda sergileyecek.

Ghost in the Shell filminin yeni yıldızı: Honda

 

Honda, NM4’ü ilk başta bir konsept olarak gösterdi sonrasında 2014 yılında modeli üretime soktu. Fütüristik görünümlü motosiklet düşük bir koltuk yüksekliğine sahip ve ayaklar ileride olarak kullanılabiliyor. Aracın paralel çift motorunun çıkardığı güç altı ileri çift kavramalı otomatik şanzıman aracılığı ile yola aktarılıyor.

Haberin Devamı

Ghost in the Shell, 31 Mart’ta ülkemizde vizyona girecek. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Sözünü ettiğimiz motoru da fragmanın 1:27’inci saniyesinde görmek mümkün.

Toyotadan iddialı plan tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!