Şimdi al şubat ayında öde

Güncelleme Tarihi:

Şimdi al şubat ayında öde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2015 14:11

Türkiye’de erken seçim ve terör olayları yurt dışında ise Fed’in eylül veya aralıkta faiz artırımına gideceği beklentisiyle kurlarda yaşanan hızlı artış en çok otomotiv pazarını etkileyecek.

Haberin Devamı

Yılın ilk 7 ayında yüzde 50’ye yakın büyüyen otomotiv sektörü, Ağustos ayında “zam” endişesiyle çalkalanıyor. Buna bağlı olarak Kosifler Oto, tüketicilerine yönelik yeni bir çalışma başlattı.

BMW 520i otomobil sahibi olmak isteyenler, 2016’nın Şubat ayı itibariyle ödemelerine başlayacak. Kosifler Oto’ya gelip Ağustos ayı içinde BMW 520i alanlar, kanunen zorunlu tutulan peşinat tutarı ödendikten sonra, kalan kredi tutarının taksitlerini ödemeye 6 ay sonra (Şubat 2016) başlayacaklar. Ayrıca kendileri için en uygun ödeme sistemini Premium Finance ayrıcalığı ile belirleyebilecek.

80 BİN TL’YE ÇEKİLİŞ HAKKI
Kosifler Oto, 30. yılı için düzenlediği çekilişler ile de ayrıcalıklarını sürdürmeye devam ediyor. Otomobil satın alan veya servislerini tercih eden tüm müşterilerine özel hediyeler sunarak yeni yaş heyecanını müşterileri ile paylaşıyor. BMW, Land Rover, MINI markalı yeni otomobil alan müşteriler her 80 Bin TL tutarındaki harcamaları ile bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Haberin Devamı

Kosifler Oto servislerinde araç bakımlarını yaptıranlar ise her 500 TL tutarındaki harcamaları için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Şanslı isimler 4 Aralık Cuma günü noter huzurunda yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek.

BMW 520i 6 ay ödeme erteleme kampanyası ve 30. Yıl çekilişleri ile ilgili detaylı bilgi için Kosifler Oto showroomlarını arayabilir veya web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!