Murat Tosun Akademi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Murat Tosun Akademi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2014 12:51

23 yıldır otomotiv gazeteciliği yapan Murat Tosun, sürücülere daha bilinçli otomotiv kullandırmayı ve otomobil kullanmayı daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan Murat Tosun Akademi'yi hizmete açtı. Son 10 yıldır Auto SHOW Dergisi’nde test editörü olarak da görev yapan Tosun, bu akademide tüm tecrübelerini gençlere aktarmak için çalışacaklarını söylüyor.

Haberin Devamı

Akademide düvenli otomobil kullanma eğitiminden ralli disiplinine, off-road parkurlarında sorunsuz ilerlemek için yapılması gerekenlerden şirketler için ileri sürüş teknikleri eğitimlerine kadar farklı eğitim programlarının olduğunu kaydeden Tosun, neden böyle bir eğitim merkezi açtığını da şu sözlerle anlattı:

"Günümüzde özellikle İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde trafikte ciddi anlamda sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntıların en önemli nedenlerinden birisi her gün çokça yaşanan kazalar. Bu kazaların yüzde 80’i de otomobil kullanımının tam olarak bilinmemesinden kaynaklanıyor. Kazaların büyük bir bölümünü önlemek için eğitim en önce gelen konu olmalı. Maalesef sürücülerin büyük bir bölümü ehliyetlerini aldıktan sonra otomobil kullanımı hakkında hiçbir eğitim almıyor ya da isteseler bile alamıyorlar. Murat Tosun Akademi’yi kurarak 23 yıldır otomobil gazetecisi olmanın verdiği tecrübe ve aldığım üst düzey eğitimlerle otomobil kültürünün ve otomobil eğitiminin önemine vurgu yapmak ve trafik eğitimi için elimden geleni yapmak istiyorum."

Haberin Devamı

Murat Tosun Akademi açıldı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!