Opet'ten taksicilere ücretsiz kasko

Güncelleme Tarihi:

Opetten taksicilere ücretsiz kasko
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 15:55

Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetlerinin müşteri sadakat programı hizmetleri sunan programı Paro'nun kartı olan “Parolu Kart” kullanan taksicilerin, OPET'ten aldıkları yakıt ile yeni kaskolarını tamamen ücretsiz veya kısmi ödemeli olarak yaptırabildikleri bildirildi.

Haberin Devamı

OPET'ten yapılan açıklamada Paro, OPET, Aygaz ve İDE Proje Üretim ve Geliştirme Merkezinin geliştirdikleri kampanya ile artık taksicilerin, halihazırda yaptıkları akaryakıt ve otogaz alımlarıyla kaskolarını ücretsiz veya kısmi ödemeli olarak yaptırabildikleri belirtildi.

Açıklamada, kampanya ile ilk yıl 5 bin taksicinin sisteme girmesi, ilerleyen tarihlerde ise Türkiye'deki taksilerin yüzde 50'sinin uygulamadan yararlanmasının öngörüldüğü ifade edildi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen taksicilerin, üç yıl boyunca seçtikleri kasko ürününe denk gelen alışveriş tutarında akaryakıt veya otogazı, “Parolu Kart”ları ile OPET istasyonlarından almayı taahhüt etmeleri gerektiğine dikkati çekilen açıklamada, taksicilerin taahhüt ettikleri tutarda alım yapamadıkları durumda, kalan taksit ödemelerini “paropuan” veya kredi kartları ile de ödeyebilecekleri bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!