Online Kids Marketing Konferansı’na geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Online Kids Marketing Konferansı’na geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2011 13:54

Tipeez.com öncülüğünde Türkiye’de ilk kez düzenlenen Online Kids Marketing Konferansı, 18 Şubat Cuma günü Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

İnternetle büyüyen dijital nesle ulaşmak için sosyal medyanın önemine vurgu yapacak olan Online Kids Marketing Konferansı. ulusal ve uluslararası uzmanları bir araya getirecek

Başarılı bir çocuk markası yaratmakta internetin gücünün dünyadan örneklerle paylaşılacağı konferansın sonunda 10 bine yakın Tipeez.com üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen, çocuk markaları hakkındaki kapsamlı araştırmanın sonuçları da paylaşılacak.

Online Kids Marketing’in uzmanlarının bir araya geleceği konferansta, dijital jenerasyona ulaşmak için internetin vazgeçilmez bir araç olduğu dünyadan örneklerle aktarılacak.

'Cep telefonsuz ve internetsiz dünyayı hiç görmemiş’ bir jenerasyonu anlamak

Web 2.0 sonrasında internetin yeni bir katılım çağını başlatmasının ve sosyal medyanın hızlı yükselişinin ardından dünya markalarının stratejilerini yeniden gözden geçirdiği günümüzde, dijital nesle ulaşmak için internet en önemli araç haline geldi. Bu süreci özetlemek ve ‘cep telefonsuz ve internetsiz dünyayı hiç görmemiş’ bir jenerasyonu anlamak amacıyla düzenlenen Online Kids Marketing Konferansı, Tipeez.com Genel Müdürü Haymi Behar’ın “Türkiye’de Dijital Neslin Online Davranışları” başlıklı konuşmasıyla açılacak. Dünya çapında ses getiren sosyal medya projeleri ile tanınan Publicis’in CEO’su, Enon Landenberg “Dijital Medya ile Geniş Kitlelere Ulaşmak” konusunda deneyimlerini aktaracak. Cheetos’un Rusya’daki başarılarını Pepsico Rusya Cheetos Marka Müdürü Daria Demshina “Online Kampanyalarla Çocuklara Markanızı Sevdirin” başlıklı konuşmasında özetleyecek.  

Haberin Devamı

Konferansın ikinci yarısında da başarılı bir çocuk markası yaratmak konusu ele alınacak. “Dijital Nesle Başarılı Bir Çocuk Markası Nasıl Yaratılır?” konulu paneli, OMD Dijital Başkanı ve IAB Avrupa Mobile Komitesi Üyesi Oya Yaşayan yönetecek. Panelde Tweegee Holdings  CEO’su Shay Bloch “Başarılı Bir Online Çocuk Topluluğu Yaratmak” konusunda deneyimlerini paylaşacak. Diğer panelistler ise Publicis CEO’su Enon Landenberg, Medyanet Reklam Satış Grup Koordinatörü Ayşe Banu Barbarosoğlu, Act2 Connect’ten Victor Kuzu ve Cartoon Network Pazarlama Direktörü Yöntem İnanç olacak.

Haberin Devamı

Konferansın sonunda ise “Çocukların Seçimi – Yılın Yıldızları” açıklanacak. Tipeez.com üyeleri arasından, on bine yakın çocuğun katılımı ile gerçekleştirilen, çocuk markaları ile ilgili algı ve davranışları ölçen kapsamlı araştırmanın sonuçları katılımcılarla paylaşılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!