‘Olumlu hava’ sürerse 35 Maserati satacak

Güncelleme Tarihi:

‘Olumlu hava’ sürerse 35 Maserati satacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2010 00:00

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin, Türkiye’deki distribütörlüğünü yürüten Fer Mas Oto, Maserati’nin Pininfarina imzası taşıyan yeni modeli GranCabrio’yu Türkiye’de tanıttı.

Tofaş CEO’su Ali Pandır, Fer-Mas’ın 5 yıldır başarıyla akan bir grafiği olduğunu belirterek, “Biz bu tür çok özel araçların kurumsal kimlik altında perakendecilikle ciddiyetle nasıl Türkiye’ye sunulabileceğinin bir örneğiyiz. Krize rağmen FerMas’ın bu yılki satışları çok iyi gidiyor. Bu yıl için satış hedefimiz 17’ydi fakat en az şu anda 22 ile 25 arasında olacağını tahmin ediyoruz. Eğer bu ekonomik şartların düzelmesi, krizden toparlanma ve olumlu hava devam ederse gelecek yıl 25 ila 35 arasında bir satış adedine ulaşırız diye düşünüyoruz” diye konuştu.
266 bin Euro
İlk etapta 2 adetlik satış hedefine sahip Maserati GranCabrio’dan 2010 yılının ilk 5 aylık döneminde 3 adetlik satış gerçekleştirdiklerini ifade eden Pandır, sene sonuna kadar 1 adet daha Maserati GranCabrio satışı gerçekleştirmeyi  hedeflediklerini dile getirdi. İtalyan üreticinin tarihindeki ilk dört koltuklu cabrio modeli unvanını taşıyan  Maserati GranCabrio’yu 266 bin Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuyor. Maserati Quattroporte ve GranTurismo modelleri gibi Pininfarina imzası taşıyan Maserati GranCabrio, GranTurismo modelinin sofftop tavanlı versiyonu olarak dikkati çekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!