Nezih Barut’a ilginç kutlama videosu

Güncelleme Tarihi:

Nezih Barut’a ilginç kutlama videosu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 01:37

TÜRKİYE’nin en önde gelen ilaç şirketi Abdi İbrahim’in patronu Nezih Barut’a çalışanları tarafından hazırlanan doğum günü videosu Youtube’a yüklenince sosyal medyada gündem yarattı.

Haberin Devamı

Abdi İbrahim genel merkezindeki çalışanların yanı sıra Azerbaycan, Kazakistan ve Cezayir’deki çalışanların, mavi yakalıların da katıldığı 12 dakikalık videoda Nezih Barut’un kişilik özellikleri anlatıldı. ‘Nasılsınız, hayat size güzel... Bugün sizin doğum gününüz. Size ufak bir sürpriz hazırladık. Arkanıza dayanın ve izleyin’ diye Abdi İbrahim İş geliştirme Direktörü’nün sunumuyla başlayan kısa filmde Nezih Barut, ‘baba, önder, lider, tutkulu, girişimci, savaşçı, yenilmez, vizyoner, koleksiyoner, insan sever, vatansever, tarih yazan, ezber bozan, hırslı, cömert, kararlı, karizmatik, kimi zaman nezih kimi zaman barut...’ diye anlatılıyor.

Videoyu Hürriyet’e değerlendiren Nezih Barut, ‘Arkadaşlarımın iyi niyetle hazırladıkları bir video. Ben de bilmiyordum. Memnun oldum. Sürpriz oldu benim için de. Ben de izledikten sonra herkese bir teşekkür maili attım. Ancak bu video kurum içinde bir paylaşımdı. Ne yazık ki sosyal medyaya ulaştırıldığında farklı yorumlara neden oldu. Arkadaşlarımın iyi niyetle hazırladığı ve benim için de sürpriz olan videoyu çok beğendim ve bu beğenimi de arkadaşlarımla paylaştım. Sosyal medyayı sürekli takip eden birisi olarak bu tür yorumları doğal buluyorum. Sizin çok beğendiğiniz bir şeyi bir başkası beğenmeyebilir. Ancak benimle ilgili bir videonun bu kadar konuşulması beni şaşırttı. Bunca emek vererek yaptıkları çalışmadan dolayı eleştirilere maruz kalan arkadaşlarıma haksızlık yapıldığını düşünüyorum’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!