nesine.com’a büyük ödül

Güncelleme Tarihi:

nesine.com’a büyük ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 23:31

BU yıl “Change The Game” konseptiyle düzenlenen “Pazarlama Zirvesi’nde, Türkiye’nin en yenilikçi şirketlerine 9 ayrı kategoride “Gamechangers Turkey” ödülü verdi.

Haberin Devamı

Dünya çapında en yenilikçi şirketleri belirleyen ve bu alandaki en prestijli ödüllerden biri olan Gamechangers; Amerika, Slovenya ve Arjantin’den sonra Türkiye’de ilk kez 9 farklı kategoride sahiplerini buldu. Türk Telekom, LC Waikiki, Opet, Microsoft, Sahibinden.com, Metro Toptancı Market, Brisa gibi büyük firmaların katıldığı bu yarışmada “nesine.com” “Etki Yarat, Sonuçları değiştir” kategorisinde 1. oldu.
Dünyadan 65 ligin maçlarını, sadece üye girişi yaparak ücretsiz ve şifresiz bir şekilde üyelerine canlı izleten nesine.com, bu benzersiz hizmeti Türkiye’ye ilk getiren ve tek firma olarak 4 Aralık 2014’te Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen törende ödülünü aldı.

Canlı yayın hizmeti nedir?

Nesine.com’un 2 yılı aşkın süredir üyelerine sunduğu bu ayrıcalıklı hizmette; İspanya La Liga’dan Almanya Bundesliga’ya, İtalya Serie A’dan Fransa Ligue 1’e, Amerikan Basketbol Ligi’nden THY Euroleague’e kadar daha bir çok ligde yer alan İddaa maçları, hem web sitesi hem de mobil platformları üzerinden ücretsiz ve canlı olarak izlenebiliyor. Bu hizmet kapsamında bugüne kadar 20 binden fazla maç, 500 bin kişi tarafından 35 milyon kez izlendi.
Bu hizmetten yararlanmak için tek yapılması gereken, nesine.com üyesi olmak (üyelik ücretsiz) ve maç saatleri geldiğinde nesine.com’a web sitesine ya da mobil uygulamalarına sadece üye girişi yapmak yeterli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!