Muratpaşa'ya bir ayda 4 büyük ikramiye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşaya bir ayda 4 büyük ikramiye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 13:52

Süper Loto çekilişinde 6 milyon 468 bin 618 lira kazanan talihlinin, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Sanayi Sitesi'ndeki bir bayiden lotoyu oynadığı bildirildi. Bayi sahibi Mevlüt Pancar, "Muratpaşa Türkiye'nin en şanslı ilçelerinden biri. Son bir ayda 4 büyük ikramiye bu ilçeye çıktı" dedi.

Haberin Devamı

Süper Loto çekilişinde 6 milyon 468 bin lira kazanan talihlinin Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir bayiden kuponunu yatırdığı belirlendi.

Talihlinin kuponu oynadığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Elvan Büfe'nin sahibi Mevlüt Pancar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, talihlinin büyük olasılıkla sanayi esnafı olduğunu söyledi. Büfesinin sanayi sitesi içinde bulunduğuna ve şans oyunları oynayan kişilerin yüzde 90'ının sanayi esnafı olduğuna dikkati çeken Pancar, kendilerine henüz bir dönüş olmadığını söyledi.     

Talihliden bir beklentisi bulunmadığını belirten Pancar, "Büfeme gelip teşekkür edeceğini bile düşünmüyorum. 1979'dan bu yana Milli Piyango bayisiyim. Bütün ikramiyeleri dağıttım ama şimdiye kadar hiçbir arkadaş yeniden büfeme gelmedi. Şanslı bir bayiyim ve şanslı bir ilçede işletmecilik yapıyorum. Muratpaşa ilçesi Türkiye'nin en şanslı ilçelerinden biri. Son bir ayda 4 büyük ikramiye bu ilçeye çıktı." dedi.     

Haberin Devamı

Pancar, son bir ayda ilçeden oynanan kuponlara 4 büyük ikramiye çıktığını duyan bazı vatandaşların şans oyunu oynamak için Muratpaşa'daki bayileri tercih etmeye başladığını ifade etti.     

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce son bir ayda yapılan şans oyunu çekilişlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesine 4 kez büyük ikramiye isabet etti. 1, 15 ve 22 Haziran'da yapılan Şans Topu çekilişi ile 30 Haziran'da yapılan Süper Loto çekilişlerinde büyük ikramiye bu ilçedeki bayilerden oyun oynayan vatandaşlara çıktı.     

        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!