Mommy's'den anneler için dijital hafıza

Güncelleme Tarihi:

Mommysden anneler için dijital hafıza
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2010 13:00

Mommy's Kart'ın oluşturduğu dijital bilgi veritabanı sayesinde annelerin, çocuklarını büyütürken yaşadıkları her duygu ve birlikte yaşadıkları her deneyim dijital platform üzerinden ölümsüzleştiriliyor.

Haberin Devamı

Mommy’s Bilgi Kartı Sistemi'nin sağladığı olanaklarla, anne babalar, çocuklarının ilk adım, ilk hece, ilk sözcük gibi çok özel anlarını, özlük ve kişisel bilgilerini, gelişim ve hastalık takvimlerini, çeşitli resimlerini, anılarını , kısacası onlarla ilgili tüm ayrıntıları dijital günlüklerine kaydedebilecekler; bunun yanı sıra sosyal bilgi paylaşımı ve eğitim videolarıyla bilgilenip, kendilerini geliştirebilecekler.

Ayrıca, bu ürün sayesinde, ebeveynler, kordon bankası, süt anne, yuva ve 'sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgili destek fonksiyonlarına' da ulaşabilecekler. Bunların yanında, sigorta ve sağlık hizmetleri, alışveriş sektöründe özel avantajlar, sürpriz hediyeler ve puan biriktirme olanakları da Mommy's ailesinin üyelerini bekliyor. Öte yandan 'medikal asistan hizmetleri' kapsamında; sağlık taşımacılığı, tıbbi danışma hattı, ilaç gönderimi, evde bakım hizmetleri, ameliyat ve doğum sonrası bakım hizmetleri, doktor, hemşire ve ambulans gönderimi gibi bir çok hizmet, Mommy's ile sağlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!