MOL Ankara'ya mağaza açtı

Güncelleme Tarihi:

MOL Ankaraya mağaza açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 15:47

Türkiye’de üretilen yüksek kaliteli tekstil ürünlerinin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu MOL, çocuk modasının öncüsü Wenice yeni mağazalarını Keçiören Divan Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

Haberin Devamı

Ankara Keçiören’de devlet erkanının katılımıyla hizmete açılacak olan Divan Alışveriş Merkezi, Türk tekstil sektörünün dünyadaki güçlü temsilcileri MOL ve Wenice’e ev sahipliği yapıyor.

MOL’dan cazip açılış kampanya

Açılış kampanyalarıyla geniş halk kitlelerinin ilgisini çeken MOL’da, 1000 metrekarelik  mağazasında 50 TL’nin üzerindeki her alışveriş için çanta, tişört ve kalemlik hediye ediliyor. Ayrıca MOL’de tüm takım elbiseler 21 TL sabit fiyat garantisiyle satışla sunuluyor.

Çocukların yüzü gülecek; 1 alan ürün alana 3 adet bedava.

46 ülkede 500’e yakın mağazasıyla dünya çocuklarını giydiren Wenice’de açılış gününe özel bir kampanya ile destek oluyor. Divan Alışveriş Merkezi’nde 300 metrekare alan üzerine kurulan Wenice mağazasında her bir ürün alana 3 ürün bedava veriliyor.

Haberin Devamı

Açılış kampanyaları Divan AVM’deki MOL ve Wenice mağazalarında bugün 16:00-19:00 saatleri arasında sürecek. Mağazalara gelen ziyaretçilere ayrıca çeşitli armağanlar takdim edilecek...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!