Modoko ortaklarına kar payı dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Modoko ortaklarına kar payı dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2009 17:15

Modoko Mobilyacılar Sitesinin, kurulduğu 1969 yılından beri “ilk kez” ortaklarına kar payı dağıttığı bildirildi.

Haberin Devamı

Modoko Genel Sekreteri Alemdar Başyiğit, Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, Modoko Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararı uyguladıklarını, 2008 yılı bilançosunda kira gelirlerinden kar olarak görünen 696 bin liranın (brüt) nakit olarak ortakların hesabına havale edildiğini belirtti.

Başyiğit, bu yıl Modoko'nun 41. kuruluş yılını kutlayacaklarını hatırlatarak, Modoko markasını daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
Tüm olumsuzluklara rağmen kampanyalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Başyiğit, başka yerlerde kapanan işyerleri bulunurken, Modoko'da böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

30 Eylül 2009'a kadar devam edecek KDV indiriminin sektöre faydalı olduğunu belirten Başyiğit, “Modoko'da yüzde 35 olarak açıkladığımız müşteri artışı devam ediyor. Ayrıca yönetim olarak bütçemizi artırıyoruz, önemli projelere imza atıyoruz, ortaklarımızı da unutmuyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Açıklamada, 2008'de Modoko'nun cirosunun reklam, kira ve benzeri gelirlerle krize rağmen artarak 5,6 milyon liraya çıktığı, aynı dönemde elde edilmiş olan karın ortaklara dağıtılmasının ise bir “ilk” olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!