Milyarderler Bodrum’u mesken tuttu

Güncelleme Tarihi:

Milyarderler Bodrum’u mesken tuttu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2015 00:13

RUSYA'nın en zengin işadamlarından Oleg Deripaska, vatandaşı milyarder Roman Abramoviç'in ardından süper lüks iki yatıyla Bodrum'a geldi.

Haberin Devamı

163 metre uzunluğundaki, dünyanın en büyük ikinci yatı Eclipse ile Bodrum'a gelen Roman Abramoviç'in ardından, şimdi de 21.2 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin işadamları sıralamasında dokuzuncu sırada yer alan Rus 50 yaşındaki Oleg Deripaska, kente geldi. 

Eşi Polina Deripaska ile birlikte özel jetiyle Milas-Bodrum Havaalanı'na inen Oleg Deripaska, ardından özel helikopterle, önceden Bodrum'a gelerek Harem Koyu'na demir atan 60 metre uzunluğundaki, Sputnik isimli dev yatına geçti. Buradan da çift 300 metre mesfede demirli yine kendilerine ait 75 metre uzunluğundaki 140 milyon dolar değerindeki Queen K isimli yata yerleşti. Deripaska'ya Ukrayna'nın dünyaca ünlü işadamı ve Metalist Kharkiv futbol takımının Yönetim Kurulu Başkanı Aleksander Yaroslavsky'nin de eşlik ettiği kaydedildi. Deripaska ailesi ve konuğu, yatın arkasında güneşlendi. Denize girip, jet-ski'ye bindi. Oleg Deripaska konuğu Aleksander Yaroslavsky ile birlikte Bodrum'un mavi sularının keyfini sürdü. Korumaları ise bot üzerinden çevreyi gözledi.

Haberin Devamı

Üzerinde helikopter, içinde mini denizaltısı, jet-ski'leri ve özel donanımlı güvenlik güçlerinin bulunduğu yatları yakından görmek isteyen yerli ve yabancı turistler, bölgeye akın etti. Bunun üzerine korumaların kibarca yatlara fazla yaklaşılmaması için uyarı yaptığı görüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!