Migros 6 bin kişiyi işe alacak, ‘yaşam alanı’na yüklenecek

Güncelleme Tarihi:

Migros 6 bin kişiyi işe alacak, ‘yaşam alanı’na yüklenecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2011 00:00

Türkiye’de yaklaşık 2 bin noktada farklı formatlarla tüketiciye ulaşan Migros Grubu, İzmir’in ilk 5M’ini Balçova’da açarken, ‘hiper ucuz, hiper eğlenceli’ olarak adlandırdıkları yeni tarzını ilk kez bu mağazaya taşıdı.

Haberin Devamı

Migros Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Tort, yeni konsept için “Türkiye’de ilk kez İzmirli tüketici ile  buluşturduğumuz bu tarz, özel tasarlanmış yaşam alanlarıyla da yepyeni bir  yolculuğun başlangıcı oluyor” derken, 2011’de 6 bin kişiye yeni istihdam yaratacaklarını da açıkladı.
Yaşam alanları olacak
Özgür Tort, alışverişte eğlence ve rahatlığın ucuzlukla nasıl buluştuğunu İzmir’e yaşatmak istediklerini belirterek, yeni konseptleri hakkında şunları söyledi: “Türkiye’nin tüm kahvaltılık çeşitlerini ‘hiper  ucuzlukla’ İzmir’e taşıdık. İzmir’in ilk 5M’inde perakendede ailece hem çok rahat hem de çok eğlenceli yepyeni, çığır açacak bir tarz yaratıldı. Klasik reyon dizilimi yok, yaşam alanları var. Her alanda o konu ile ilgili tüm ürünler kolayca bulunacak. Bu ürünler içinde sürpriz, trendy, yepyeni yaşam tarzlarının ilginç ürünleri de çok ucuz fiyatlarla İzmirlilerle  buluşacak. 5M tazelikte, ucuzlukta çok iddialı olacak. Hiper ucuzluk, alışverişte  eğlence İzmir’in ilk 5M’inden sorulacak.”
Eğlence ve düşük fiyat
Tort, Migros Grubu’nun büyüme ve başarı rotasını yenilikçiliğin belirlediğini, tüketiciye yakınlaşma hedefinin hem fiziki olarak daha fazla  noktada bulunmayı hem de tüketicinin istek ve ihtiyaçlarına paralel en yeni uygulamalarla içeriği geliştirmeyi kapsadığını belirterek, “5M Balçova pek çok açıdan ilkleri barındırıyor. Perakendede müşteri artık çok daha özel tasarlanmış alanlarda daha rahat  alışveriş yapmayı talep ediyor. Aynı zamanda mağaza içinde deneyim ve eğlenceyi  birleştiren unsurlar ve geniş teşhirde ucuz fiyatlar bulmak istiyor. 5M Balçova’da bu yeniliklerin tamamını sergileme ve müşteriye sunma fırsatı bulduk” diye konuştu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!