Melek emeklilik

Güncelleme Tarihi:

Melek emeklilik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2013 00:00

DÜNYACA ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret’ın mankenleri erken emekliliği tartışıyor. Buzzfeed adlı internet sitesi Victoria’s Secret “meleklerinin” ortalama emeklilik yaşının 28.375 olduğunu ortaya çıkardı. Ancak şirket yöneticisi Ed Razek, Victorias Secret modellerinin erken emekli edilmediğini söyledi.

Haberin Devamı

İKİ hafta sonra 30 yaşına basacak olan ünlü model Miranda Kerr’in iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ile olan kontratının yenilenmeyeceğine dair dedikodular devam ederken, Buzzfeed adlı internet sitesi Victoria’s Secret “meleklerinin” ortalama emeklilik yaşının 28.375 olduğunu ortaya çıkardı. Araştırmayı gerçekleştiren Amy Odell Kerr’in kontratı yenilenmezse bunun ilerleyen yaşına bağlı olacağını iddia etti ve “Victoria’s Secret yetkililerinin gözünde neredeyse podyumda bir yürüteçe ihtiyaç duyacak kadar yaşlı” dedi.

AMBROSIO, EN YAŞLISI

Yapılan araştırmaya göre şu anda firma için çalışmaya devam eden en yaşlı model 32 yaşındaki Alessandra Ambrosio. Daha önce de Tyra Banks firmayla olan kontratını 32 yaşına kadar devam ettirmeyi başarmış, Heidi Klum ise modellik dünyasında mucizevi kabul edilen bir başarıyla 37 yaşına kadar Victoria’s Secret marka iç çamaşırlarını tanıtmaya devam etmişti. Ancak genelde firma için çalışan modeler Klum ya da Ambrosio kadar şanslı olmuyor. Brezilyalı ünlü model Giselle Bunchen, firma ile olan kontratını kaybettiğinde sadece 26 yaşındaydı. Ünlü Fransız model Laetitia Casta ise 21 yaşında kanatlarını kaybederek en erken emekli olan melek oldu. Izabel Goulart 24, Selita Ebanks ise 27 yaşında Victoria Secret ile olan kontratlarını sonlandırdı.

ERKEN DEĞİL

Haberin Devamı

Ancak Victorias Secret modellerinin erken emekli edildiği ile ilgili dedikoduları şirket yöneticisi Ed Razek yaptığı açıklamada reddetti. Razek “Miranda Kerr tarihimizdeki en başarılı ve popüler modellerimizden biri. Miranda’nın uluslararası alandaki çalışmaları geçmiş yıllarda onu bizden uzak tutmuş olsa da o herzaman benim için bir melek olacak” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!