Marketler ve toptancılar

Güncelleme Tarihi:

Marketler ve toptancılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Müşterilerimiz müsterih olsun

TANSAŞ

Et reyonlarımızda kendi tesislerimiz olan Tanet'te kesimi yapılan ve üretilen et ürünleri satılıyor. Tanet Entegre Et Tesisleri, ISO 9002 Kalite Güvence Belgesi'ne sahip, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'ndan ruhsatlı dokuz işletmeden biri. Tansaş müşterilerinin müsterih olmaları gerekiyor.

MİGROS

46 yıldır Migros sadece yerel besicilerle çalışıyor. Yalnızca karkas eti direkt entegre tesis ruhsatı almış işletmelerde kesilmiş ve Büyükşehir Belediyesi'nin sağlık kontrolünden geçirdiği etleri satıyor. Sadece damgalı, kart tescilli karkas et modern ve hijyenik Migros Et Parçalama Merkezi'ne kabul edilerek parçalanıp satışa sunuluyor. Özellikle böyle kriz durumlarında müşteriler gözünde Migros daha müspet duruma geliyor.

MACROCENTER

Et satışlarımızda düşüş değil bilakis artış söz konusu. Reyonlarımızda satışa sunulan tüm et ürüleri, Doğuş Grubu'nun İzmir'de bulunan Ortadoğu ve Balkanlar'ın en modern, ISO 9000 belgeli Tanet tesislerinde Macrocenter için özel olarak üretiliyor. Bilgi panoları ile müşterilerimizi bilgilendiriyoruz.

GİMA

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle et satışlarımız arttı. Gima olarak sattığımız etleri Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nca onaylanmış özel kombinalarda kesimi yapılan yerli hayvan etlerinden elde ediyoruz. İşbirliği içinde olduğumuz firmalardan periyodik olarak laboratuvar sonuçları alıyoruz.

METRO AG

Genel olarak piyasada et satışında bir düşüş var. Ancak kaçak et alanların çok kabaca sucuk, salam, üretenlerin ve ucuz yemek satışı yapan yemek fabrikalarının olduğu düşünülürse bunun bize dönüşü artan satış şeklinde olacaktır. Müşterimizi bilgilendirmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü'nden veteriner onaylı raporlar alışon ve bu raporları et ürünleri reyonlarında müşterinin görebileceği yerlere asıyoruz.

BOOKER CASH & CARRY

İşbirliği yaptığımız firmaların etleri veteriner kontrolünde ve hijyenik ortamda kesiliyor. Booker kendi mağazasına mutlaka damgalı et alıyor. Mağazamızda karkaslar damgalı olarak teşhir ediliyor. Et aldığımız firmalardan belirli periyodlarla sağlık denetim raporu istiyoruz. Et satışlarımızda bir değişiklik söz konusu değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!