Market rafında ‘altın’ kapışma

Güncelleme Tarihi:

Market rafında ‘altın’ kapışma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2009 00:00

İlk olarak Kiler Perakende Grubu’nun 18 Temmuz’da başlattığı ‘çeyrek altın kampanyası’nın ardından, şimdi de Real Hipermarketleri, 6 Ağustos’ta açacağı Merter mağazasında düzenleyeceği kampanyayla müşterilerine ‘külçe altın’ dağıtacak.

Külçe altın kampanyası

Metro Grubu bünyesindeki Real Hipermarketleri’nin İstanbul’daki 5’nci mağazasının açılışında konuşan Real Hipermarketleri Genel Müdürü Kubilay Özerkan, şu bilgileri verdi: “Kampanya kapsamında 100 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara altın kartları verilecek. Her 100 TL’lik alışverişlerde bu kartlara kaşe basılacak. 300 TL’ye ulaşan ve kartını alışveriş fişleriyle birlikte getiren müşterilere şu anda 53 TL değerinde olan 1 gram külçe altın verilecek. Yalnızca Merter mağazası için geçerli olan kampanya 20 Ağustos’a kadar devam edecek.”

Yüzde 20’lik indirim

Real Hipermarketleri olarak ilk kez böyle bir kampanya düzenlediklerinin altını çizen Özerkan, şunları söyledi: “Altın, Türk halkı için önemli bir yatırım. Biz de altın kampanyasını denemekte fayda var dedik. Bu kampanya ile yaklaşık olarak yüzde 20’lik indirim yapmış oluyoruz. Kampanyanın diğer kuruluşların uygulamalarıyla benzerliğini de tesadüf olarak nitelendiriyoruz. Çünkü bu kampanyaları hayata geçirmeden önce bir araştırma ve karar sürecinden geçiyoruz.”

Kiler’den 50 bin altın

Kiler Perakende Grubu’nun 18 Temmuz’da başlattığı kampanya ile 56 gün boyunca 1000 TL’lik alışveriş yapan herkese çeyrek altın veriliyor. Kampanyanın alışverişlere belirli bir ivme kazandırdığını aktaran Kiler Holding Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler ise, “Kampanya başlayalı 10 gün oldu. Hesaplamalarımıza göre 50 bin çeyrek altın vereceğiz. Tüketiciyi alışverişe teşvik edecek benzer tüm kampanyaları destekliyoruz. Bu kampanyalar, ekonomideki mevcut durgunluğa karşı bir hareket yaratır” dedi.

Real: Kriz bizim için fırsat oldu

REAL Hipermarketleri Genel Müdürü Kubilay Özerkan, İstanbul’da 5’nci Türkiye’de ise 13’ncü mağazalarını açtıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: “Real olarak krizi kayıp değil fırsat olarak değerlendiriyoruz. İstanbul’da mağaza açarak bilinirliğimizi ve müşteri memnuniyetini artıracağız. Yeni yatırımlarımızla pazar payımız da artacak. Amacımız geleneksel pazarın sıcaklığını modern atmosferde müşterilere sunmak ve alışverişi renkli hale getirmek. Yıl sonuna kadar İstanbul’da bir mağaza daha açarak toplam 14 mağazaya ulaşma hedefimiz bulunuyor.”

Forum Ankara Outlet’te 87 bin 500 TL dağıtıldı

FORUM Ankara Outlet’te 17 gündür devam eden sabah saatlerinde alışveriş merkezinde sıraya giren ilk 100 kişiye 50 TL’lik hediye çeki dağıtılan kampanya kapsamında 1750 kişiye 87 bin 500 TL verildi. Ayrıca bu kampanyayla eş zamanlı olarak devam eden her 100 TL ve üzeri alışveriş için 1 plaj havlusu hediye edilen kampanyada da 17 günde 2 bin 200 adet plaj havlusu dağıtıldı. Forum Ankara Outlet yetkilileri, outlet merkezinin önünde sabah saaatlerinde kuyruklar oluştuğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!