Marka kralınının sağlık durumu iyi

Güncelleme Tarihi:

Marka kralınının sağlık durumu iyi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

GEÇİRDİĞİ bunalım sonucu geçen cumartesi günü Dedeman Oteli'nin 11'inci katından atlayarak intihar girişiminde bulunan tekstilci Salim Sabri Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olaydan sonra Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırılan Doğan'ın tedavisini yürüten Yoğun Bakım Servisi Sorumlusu Dr. Sabriye Güvenç, tekstilcinin ilk tetkik ve müdahaleler sonrasında Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındığını söyledi. Doğan'ın bilincinin açık olduğunu ifade eden Dr. Güvenç, ‘‘Hasta, yemeğini yiyor, ancak yapay solunum ihtiyacı devam ediyor. Bizim bakımımıza ihtiyacı var’’ dedi. Dr. Güvenç, hastaneye getirildiğinde Doğan'ın sol akciğerinde ezilme ve hava kaçağı olduğunun belirlendiğini kaydederek, şu bilgileri verdi:

‘‘Hastanın rahat solunum yapabilmesi için, sol göğüs boşluğuna tüp yerleştirildi. Hastaya, zedelenen akciğerin kapanmaması ve kapalı olan bölümlerin açılması için aralıklı olarak solunum uygulanıyor. Doğan'ın, bunun yanında antibiyotik ve ağrı kesici ilaçlarla tedavisi devam ediyor. Hastanın tedavisine birkaç gün daha aynı şekilde devam edilecek. Şu aşamada ameliyatı gerektiren bir problem yok. Hastanın bilinci açık, durumu iyi.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!