Mardan Otel'den icra açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Mardan Otelden icra açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2015 13:35

ANTALYA’da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1,5 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Hotel ile 6 ultralüks villanın banka borcu nedeniyle Antalya 4. İcra Dairesi’nde satışa çıkarılmasıyla ilgili şirket CEO’su Natik Abbasov ve Genel Müdür Çetin Pehlivan Hürriyet’e konuştu.

Haberin Devamı

Farklı alanlarda faaliyetlerini sürdüren şirketler grubunun, turizm alanındaki ilk projesi olan Mardan Palace Otelinin; çoğunluğu öz sermaye ile inşa edilen, gurur kaynağı projelerinden biri olduğunu belirten Abbasov, Türk bankaları ile olan kredi ilişkilerinden doğan hukuki yansımaların, söz konusu haberlere konu olmasının olağan bir durum olduğunu belirterek, “Çözüm sürecine ilişkin banka yetkilileri ve hukukçularımız arasında yapılan uzlaşma görüşmeleri son aşamaya geldi. Bu sürecin en geç haftaya tamamlanmasını bekliyoruz. Bu sürecinin, üst düzey servisi ile misafir ağırlamayı sürdüren Mardan Palace oteldeki turizm operasyonu ile hiçbir bağlantısı bulunmuyor” dedi.

Mardan Otelden icra açıklaması
MARDAN PALACE İCRADAN SATILIYOR

Mardan Otelden icra açıklaması

Abbasov

Haberin Devamı

KÖTÜ REFERANS OLUYOR

Türkiye’nin tanıtımında, her platformda büyük rol oynayan Mardan Palace’ın, tüm sektör paydaşları tarafından da sahiplenilmesinin gerektiğini belirten Abbasov; bu tarz olumsuz haberlerin ülkemize yatırım yapabilecek yabancı yatırımcılarda, Türk turizmi için kötü referans niteliği taşıyacağını savunarak, “Bu süreçte acenteler, tur operatörleri ve tüm misafirlerin göstermiş oldukları bu büyük desteği görmenin, şirket olarak bu değerli yatırımı Türkiye’ye yapmış olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Mardan Otelden icra açıklaması

Çetin Pehlivan

KALİTEMİZ ETKİLENMİYOR

Mardan Palace Otel Genel Müdürü Çetin Pehlivan ise hizmete kapılarını açtıkları 2009 yılından bugüne kadar bu tür haberlerin gündeme geldiğini belirterek şöyle dedi: “Bu tür haberler bizim hizmet kalitemizi kesinlikle etkilemiyor. Aksine her yıl artan bir ivme ile 144 farklı ülkeden binlerce misafire, her biri kendi alanında uzman, bin kişilik bir ekip ile saray hizmeti sunmaktan ve bu ekibin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Otelimiz şu an tam kapasite doluluk ile yaklaşık 3 haftadır süren Nevruz tatili kapsamında, İranlı misafirlere ev sahipliği yapıyor. 2015 sezonu için özellikle iç pazar ve alternatif pazarlara yönelik hazırladıkları yaz konserlerine event programlarının şimdiden rezervasyonları artırdı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!