Mannheim ‘Düğün Fuarı’ buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Mannheim ‘Düğün Fuarı’ buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 10:40

Almanya’nın çeşitli eyaletlerinden 35 firma, beş müzik grubu ve evlilik hazırlığında olan gençlerle aileleri, Mannheim’da düzenlenen ‘Evet-Ja’ Türk-Alman Düğün Fuarı’nda buluştu. Katılımdan memnun kalan organizatörler, fuarı geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

GELİNLİKÇİDEN kozmetik firmalarına, kuaförden otomobil kiralama şirketlerine, fotoğrafçıdan kuyumcuya kadar 35 firmanın katıldığı fuara, Oryantal Viktoria’nın dans gösterisi ve defileler renk kattı. Özellikle düğün organizasyon şirketleriyle gelinlik-abiye kıyafet, kuyumcu, kuaför, çiçekçi ve fotoğrafçıların standları ilgi gördü. Ute Gabel-Schader’in çocuk bakım servisi, düğün hazırlığında olanlarla yeni ev kuracaklara kredi imkanı sunan Deutsche Bank ve Medyum Sera’nın stantları ilgi çeken stantlar arasındaydı.
Fuara katılan konuşmacılardan Michaela Hauke, “Evet” kelimesinin anlamını içeren bir sunum yaparken, Zipper&Partner Hukuk Bürosu’ndan Frederick Pitz, evlilik sözleşmelerinin içeriği ve evliliğin miras sıralamasına getirdiği değişimi anlattı. CL Wedding Events firmasından Christina Lotz, 2017 düğün konseptleri hakkında bilgi verirken, Reiseland Atlantis’ten Bernd Schwinn de balayı seyahatleriyle ilgili sunum yaptı.
Fuar süresince Sholi Brautmoden firmasının yanı sıra Brautstudio Amore ve Brautstudio Sibel’in düzenledikleri defileler ilgiyle izlendi.

Haberin Devamı

İKİ KÜLTÜR BİRLİKTE

Fuarı düzenleyen SMS Media GmbH Genel Müdürü Mehmet Ali Şen, daha önce bazı Alman firmalarının organizasyonunda düğün fuarı düzenlendiğini belirterek, “Ancak biz Mannheim’da ilk kez Türk ve Alman firmalarının katılımıyla iki kültürü birleştiren bir fuar gerçekleştirdik. ‘Evet-Ja’ Düğün Fuarı ile Türk ve Alman firmalarını bir araya getirdik. İki toplum arasındaki uyumu güçlendirmek, bundan sonraki çalışmalarımızda da ana konumuzu oluşturacak” dedi.

Mannheim ‘Düğün Fuarı’ buluşturdu

İSTANBUL’DAN DİKTİRİYORLAR
Fuarda stand açan Aylin Braaut & Festmoden’in sahibi Ali Eligül, İstanbul’da ürettikleri gelinlik ve abiye kıyafetleri, Avrupa’daki sattıklarını söyledi. Nişan, kına ve düğünde giyilecek kıyafetlerle her türlü  malzemeyi tedarik ettiklerini belirten Eligül, “Merkezi, Hessen’in Dreieich kentinde bulunan mağazamızda özel dikim siparişler alıp, perakende satış da yapıyoruz” dedi.

Mannheim ‘Düğün Fuarı’ buluşturdu

ULUSLARARASI MUTFAKLARDAN MENÜLER
Darmstadt’da iki salonu bulunan Nova Event Center, düğünün yanı sıra kongre, konser, mezuniyet baloları ve fuarlar düzenliyor. Nova Event Center’in Genel Müdürleri Çağdaş Telli ve Fırat Bektaş, şirket bünyesindeki catering firmasıyla, uluslararası mutfaklardan farklı menüler sunduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Mannheim ‘Düğün Fuarı’ buluşturdu

SİZ EĞLENİRKEN ÇOCUKLAR BAKICIYA EMANET
Düğünlerde, bebek ve küçük çocuklu ailelerin rahat edebilmesi için Çocuk Bakım Servisi kuran Ute Gabel-Schader, 0-15 yaş arasındaki çocuklara hizmet veriyor. Gabel-Schader, düğün boyunca çocuklarla çeşitli oyunlar oynadıklarını, bebeklerin bezini değiştirdiklerini, beslenmelerini sağladıklarını, bu sayede aileleri rahat ettirdiklerini söyledi.
Mannheim ‘Düğün Fuarı’ buluşturdu

Deutsche Bank Finans Danışmanları Gökçe-Özgür Koç, Roger Gries ve Nermin Özoğul-Budak, konukları kredi şartları hakkında bilgilendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!