LS Traktör’den yeni "Plus Serisi"

Güncelleme Tarihi:

LS Traktör’den yeni Plus Serisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 12:05

Anadolu Grubu bünyesinde bulunan Anadolu Motor, LS Traktör’ün yeni Plus Serisi’ni de Türkiye’ye getirdi.

Haberin Devamı

Anadolu Grubu, Güney Koreli LS Grup’la yaptığı işbirliğini sürdürüyor. Anadolu Motor,  bir yıldır distribütörlüğünü yaptığı LS Traktör’ün şimdi de üst segmentte yer alan Plus Serisi’ni, 70-80-90 HP güçlerindeki üç farklı modelle Türk çiftçisinin hizmetine sunuyor.

LS Plus Serisi, 4x4 özelliği, düşük yakıt tüketimine sahip yüksek teknolojili Iveco Euro3 motoru, 3 farklı hızda çalışabilen kuyruk mili, sürüngen özellikli 20 ileri-20 geri vitesli şanzımanı, hızı ve yüksek verimliliği ile her türlü toprak ve mevsim şartlarında performans gösterirken, klimalı-CD çalarlı orijinal kabini  ile konforlu bir sürüş sağlıyor.

LS Grup’la tecrübesini birleştirerek LS Plus Serisini Türk çiftçisinin hizmetine sunmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirten Anadolu Motor Genel Müdürü Erdoğan Özoğul “Birim alandan getirisi yüksek ürünlerin yetiştiriciliğinin artmasına paralel olarak modern ekipman kullanımı da giderek yaygınlaşmaktadır. Yüksek teknolojili LS Plus Serisi traktörler sahip olduğu teknik özellikler ve çevre dostu motorları ile modern ekipman kullanımına uygun, ekonomik ve verimlidir.”dedi.

Haberin Devamı

Tarım sektöründe ileri teknoloji içeren traktörlerle faaliyet gösterdiklerini ifade eden Özoğul, “LS Plus Serisi Türkiye mevsim ve toprak şartlarına uygun olarak çiftçilerin beklentilerine göre üretildi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!