LİNEXPO'ya 60 ülkeden katılım

Güncelleme Tarihi:

LİNEXPOya 60 ülkeden katılım
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 14:56

Geçtiğimiz günlerde yapılan LİNEXPO  İstanbul Fuarı'na 142 firma katılım gösterdi. TİGSAD İç Giyim Sanayicileri Derneği’nin organizasyonu ile yapılan fuara 60 ülkeden ziyaretçiler katıldı.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili açıklama yapan TİGSAD Başkanı İrfan Özhamaratlı “LİNEXPO Fuarı için TİGSAD İç Giyim Sanayicileri Derneği olarak Ağustos ayından beri oldukça yoğun çaba sarf ettik. İç giyim sektöründen arkadaşlarımızla ekipler oluşturarak 60'a yakın ülkeye ziyaret organize ettik. Arkadaşlarımız bu ziyaretlerde iç giyim sektörümüzün tanıtımını yaptılar ve bu ülkelerde bulunan potansiyel iç giyim alıcılarını fuarımıza davet ettiler. Bütün bu çalışmalar geçtiğimiz hafta gerçekleşen LİNEXPO fuarında meyvelerini verdi” dedi.

HEDEF 10 MİLYAR DOLAR
Yerli ve yabancı ziyaretçi sayısının beklentilerin üstünde gerçekleştiğine işaret eden Özhamaratlı “Fuarımıza katılan firmalar ve bu yıl yer bulamayan firmalar şimdiden gelecek yılki LİNEXPO fuarı için girişimlerde bulunmaya başladılar. İç giyim sektörünün 2017 yılı için ciro hedefi bu başarılı fuar organizasyonu sonrası artık 10 milyar dolar” şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!