Lezzeti uçuracak

Güncelleme Tarihi:

Lezzeti uçuracak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 01:52

Pegasus ünlü şef Arda Türkmen’le işbirliği yaptı.

Haberin Devamı

ÜNLÜ şef Arda Türkmen, 1 yıl boyunca Pegasus uçuşları için özel mönü hazırlayacak. Türkmen’in özel ve farklı tariflerini TURKISH DO & CO hazırlayacak.

PEGASUS Hava Yolları, Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Arda Türkmen ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği çerçevesinde ünlü şefin tarifleri ile hazırlanan menü 1 yıl süresince uçuşlarda takdim edilecek. Uçuş modellerini her geçen gün yeni hizmetler katmayı hedeflediklerini anlatan, Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, geleneksel seyahat alışkanlıklarının ötesine geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR

Öztürk, şöyle konuştu: “Pegasus olarak uçmayı herkesin hakkı haline getirmek için çalışırken aynı zamanda sektörde farklı ve yenilikçi çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Modelimizi her geçen gün yeni hizmetlerimiz ile geliştirmeye devam ediyoruz. Düşük maliyetli hava yolu şirketi olarak ucuz biletin yanı sıra sunduğumuz farklı ürün ve hizmetler sayesinde yolcularımızın havada da özgürleşmesini sağlıyoruz.”

BİR YILLIK PROJE

Tüm bu hedefler doğrultusunda yeni projeler hazırladıklarını anlatan Öztürk, “Farklı ne yapabiliriz, misafirlerimizin seyahatlerini nasıl çeşitlendirebiliriz diye düşünürken yolumuz Arda Türkmen ile kesişti” dedi. Öztürk, Arda Türkmen’in genç ve yenilikçi yapısının Pegasus’u anımsattığını belirterek, “Sunduğumuz birbirinden özel yemek seçeneklerine Arda Türkmen’in lezzetlerini de ekleyerek misafirlerimize keyifli seyahat deneyimi yaşatacağız. Bir yıl boyunca misafirlerimize uçakta farklı lezzetler sunarak, uçmanın ve lezzetin yolunu Pegasus Cafe’de kesiştiriyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Do & Co hazırlayacak

PEGASUS’da Arda Türkmen’in tarifleriyle ikramları TURKISH DO & CO hazırlayacak. Türkmen, uçaklarda yaptığı gözlem ve yolcularla kurduğu iletişim sonunda tariflerini hazırladığını belirterek, yolcuların uçakta tuzlu atıştırmalık istediğini söyledi.

Havada yeni sürprizler

ARDA Türkmen, “Bir yıl 4 farklı tarif ile Pegasus Cafe menüsünde yer alacağız. Lezzetlerden ilki elmalı tarçınlı kek. 1 Nisan’dan itibaren yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarda satılmaya başladı. Pegasus Cafe’ye özel küçük sürprizler ile misafirlerin zamanını keyifli kılacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!