Küba Limanı’nda imzalar tamam

Güncelleme Tarihi:

Küba Limanı’nda imzalar tamam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 22:45

DÜNYANIN en büyük kruvaziyer liman işletmecilerinden Global Yatırım Holding, Küba-Havana Limanı için imzayı attı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada holdingin iştiraki Global Liman İşletmeleri AŞ’nin, Amerika kıtasında Karayipler odaklı büyüme stratejisinin ilk adımı olarak Havana Kruvaziyer Limanı’nın işletilmesine yönelik olarak Küba’da ‘Aries S.A’ ile 15 yıllık anlaşma imzaladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, Global Liman İşletmeleri’nin, anlaşma hükümleri gereği, kruvaziyer liman işletmeciliği konusundaki uluslararası deneyimini ve işletme modelini 21 Haziran 2018’den başlayarak anlaşma süresince Havana Kruvaziyer Limanı’na da uygulayacağı ve bunun karşılığında ise yolcu sayıları da dahil olmak üzere çeşitli parametrelerde büyümeye dayalı bir yönetim ücreti alacağı belirtildi. Açıklamaya şöyle devam edildi:

“Global Liman İşletmeleri, Havana Kruvaziyer Limanı’nda kruvaziyer liman operasyonlarının yönetilmesine ilave olarak, Küba tarafından yeni yapılması planlanan terminaller de dahil olmak üzere limanın yatırım programı kapsamındaki dizayn ve teknik özellikler üzerinde de Aries S.A. ve diğer ilgili kurumlarla birlikte çalışmaktadır. Global Ports Holding, Havana Kruvaziyer Limanı ile ilgili pazarlama ve işletme faaliyetlerine ivme kazandıracaktır.”

BAKMADAN GEÇME!