‘Kristal Elma’da ödül gecesi

Güncelleme Tarihi:

‘Kristal Elma’da ödül gecesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 01:48

Reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının paydaşlarını buluşturan ve 25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nin 3. gecesinde ‘Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri’ 25’inci kez sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Jüri başkanlığını Ali Taran’ın üstlendiği Kristal Elma Ödülleri’ne 25. yılında 2.066 başvuru ile rekor bir katılım gerçekleşti. Ana teması “Fark Yaratmak” olan 25.Kristal Elma Ödül Töreni’nin açılışında konuşan Reklamcılar Derneği Başkanı Alper Üner; “3 dolu günün sonuna yaklaşıyoruz. Bu yıla kadar bir yarışma ve bir ödül töreni olarak geçen Kristal Elma, bu yıl atölye çalışmaları, paneller, seminerler ve konferanslar içeren bir festivale dönüştü. 1 ödül töreni, 5 yarışma töreni, 2 parti ile birlikte toplam 75 etkinlik ve 120 konuşmacıya ulaştık” diye konuştu.

Birçok kategoride ödülün verildiği gecede büyük ödülleri Basın’da Markom LeoBurnett, TV Concept, Entegre Kampanya’da Medina Turgul DDB, Dijital’de Kompüter, Medya’da Entegre Kampanya ile Mindshare, Bölge Yarışması’nda ise SVStudios aldı.
Sunuculuğunu Ece Üner’in üstlendiği 25.Kristal Elma Ödül Töreni, Kenan Doğulu konseriyle sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!