Kredi kartı borçlularına Ziraat Bankası'ndan düşük faizli kredi imkanı

Güncelleme Tarihi:

Kredi kartı borçlularına Ziraat Bankasından düşük faizli kredi imkanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2019 09:37

Ziraat Bankası, kredi kartı borçlusuna 24 aya kadar aylık yüzde 1,10 ve 60 aya kadar aylık yüzde 1,20 faizle bireysel ihtiyaç kredisi kullandıracağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar, detayları araştırmaya başladı. Peki, kimler Ziraat Bankası'ndan düşük faizli kredi alabilir? Başvuru şartları neler?

Haberin Devamı

Farklı bankaların kredi kartını kullanan ve ödeme güçlüğü çeken tüketiciler için Ziraat Bankası kredi imkanı sağlamaya hazırlanıyor. Birleştirilen ihtiyaç kredisi olarak duyurulan ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarının tek banka üzerinden ödenmesine imkan sağlayan Ziraat Bankası, gelirlere uygun ödeme planı sunacak. Peki, 60 ay vadeli Ziraat Bankası'nın uygun faizli kredi imkanından nasıl yararlanılacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

ZİRAAT BANKASI'NIN UYGUN FAİZLİ KREDİSİ KİMLERİ KAPSIYOR?

Birleştiren İhtiyaç Kredisi, bireysel müşterilerin ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını; gelirlerine uygun ödeme planı altında, uygun koşullarda birleştirme imkânından faydalandırmayı amaçlamaktadır.

Söz konusu ürün ile gerek Ziraat Bankası müşterilerinin, gerekse diğer banka müşterilerinin borçluluk düzeylerinin dengelenmesi, finansal yapılarının daha sağlıklı ve yönetilebilir hale getirilmesi amaçlanmakta.

Haberin Devamı

31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan kişilerin üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecek. 

1.20 FAİZ VE 60 AYA KADAR VADE İMKANI

Birleştiren İhtiyaç Kredisi; 24 aya kadar aylık yüzde 1.10 ve 60 aya kadar aylık yüzde 1.20 faiz oranlarıyla sunmakta.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uygun faizli kredi imkanı hakkında detaylı bilgilerin, kısa süre içerisinde Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yayımlanmasını bekleniyor.




 

BAKMADAN GEÇME!