Kralın damadına, altın işlemeli 14 limuzin minibüs

Güncelleme Tarihi:

Kralın damadına, altın işlemeli 14 limuzin minibüs
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 15:27

VIP araçlarına, özellikle Körfez ülkelerinden olan talepte canlılık sürüyor. Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in damadı, Ankaralı bir firmaya 14 adet ultra lüks, altın işlemeli VIP limuzin minibüs siparişi verdiği açıklandı. Araç başı maliyet ise ortalama 180 bin Euro olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Söz konusu araçları tasarlayan Ertex Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Salih Malkoç konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Şirket olarak, yüzde 100 yerli, el yapımı tasarımlarımızla kısa sürede önemli bir noktaya geldik.  Son olarak Suudi Arabistan Kralı’nın damadına 14 adet altın işlemeli süper lüks VIP araç tasarladık. 180 bin Euro değerindeki araçlarımızın her birinin yapımı ortalama 2 ay sürdü. Araç içindeki özel işlemeler için kullanılan altın iplikler, Suudi Arabistan’dan özel olarak getirildi” dedi.

Söz konusu araçlara ilişkin bilgi veren Malkoç, “Araçların içerisinde mutfaktan, tuvalet ve lavaboya, masaj yapan ve özel iklimlendirme seçeneği ile ayak dinlendirme özelliklerine sahip koltuklara, özel çalışma alanlarına, yüksek kaliteli ses sisteminden, çay-kahve makinelerine, buzdolabı, mücevherlik, çelik kasa, tablet, televizyon ve özel ışıklandırma sistemine kadar birçok donanım bulunuyor. Olası tüm ihtiyaçları gözeterek tasarladığımız araçlar, ev ve ofis konforunun tüm özellerini barındırıyor. Bu araçların dünyada tasarım ve sahip olduğu özellikler açısından başka bir eşi ve benzeri yok “ açıklamasında bulundu.

 

BAKMADAN GEÇME!