KPMG Türkiye Ankara'da ofis açtı

Güncelleme Tarihi:

KPMG Türkiye Ankarada ofis açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2007 15:30

Denetim, vergi ve danışmanlık şirketlerinden KPMG, 25 yıldır Türkiye'de İstanbul merkezli yürüttüğü hizmetlerini Ankara'ya taşıdı.

Haberin Devamı

Dünya çapında yaygın faaliyetlerini, 150 ülke, 750 şehirde 113 bin profesyonel çalışanıyla sürdüren global KPMG ağının bir parçası olan KPMG Türkiye'nin Başkanı Bülent Ejder, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tüm yatırımcıların gözünde cazip bir yatırım merkezine dönüştüğünü söyledi.

Ejder, “Bu kapsamda hükümetin öncelikleri arasında yer alan kayıt dışı ekonomi ile mücadele, onaylanmak üzere olan Yeni Türk Ticaret Kanunu, sosyal reformlar, vergi ve teşviklerin gözden geçirilmesi, Basel II'nin uygulamaya geçmesi ve istihdamı artırıcı çalışmalar gibi önlemler, ülkemize büyük ilgi gösteren yabancı yatırımcıların karar verme sürecinde, şeffaf ve anlaşılır bilgiye, hızlı ve kolay ulaşmasını sağlayacak” diye konuştu.

Nisan 2007'de Türkiye'yi ziyaret eden KPMG Dünya Başkanı Sir Michael Rake'nin “Türkiye yatırım için doğru bir yer ve KPMG buradaki yatırımlarını artırmaya devam edecektir” sözlerini aktaran Ejder, bu strateji paralelinde KPMG Türkiye olarak, ulusal hizmet ağlarını genişletme çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Bu arada, Rehber Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. kurucularından Yeminli Mali Müşavir Arslan Kaya ve şirketin ortaklarından Servet Özkök'ün de bundan böyle deneyimlerini KPMG bünyesinde hizmete dönüştürecekleri ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!