Kozyatağı’na 670 milyonluk kule

Güncelleme Tarihi:

Kozyatağı’na 670 milyonluk kule
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 22:10

GAYRİMENKUL şirketi Mesa’nın İstanbul Kozyatağı’ndaki ilk projesi ‘Mesa Koz’ satışa sunuldu.

Haberin Devamı

280 bağımsız bölüm ve 28 kattan oluşan projenin yoğun ilgi gördüğünü belirten Mesa Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, “Çok kısa bir ön talep sürecimiz olmasına karşın, 1 ayda 3 bini aşkın ön talebimiz oldu. Projemiz lokasyon avantajı ile de gerçekten çok farklı bir konumda. Hem tüm ulaşım arterlerinin hem de kentsel olanakların yanı başında” dedi.

Temmuz 2019’da tamamlanması planlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler ile 4+1 penthouse seçenekleri sunduklarını anlatan Mesa Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu da, projede metrekare fiyatının 11 bin liradan başladığını belirterek, Mesa Koz’un 670 milyon lira yatırım değeri olduğunu ifade etti. Mesa’nın Kozyatağı projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Fiyatlar ise 642 bin liradan başlıyor, 3 milyon 469 bin liraya kadar yükseliyor.

Haberin Devamı

2.8 MİLYAR CİRO

Bu yıl İstanbul’da 4, Bodrum’da da bir projeye başlayacaklarını ifade eden Mert Boysanoğlu, İstanbul’daki projelerin Beykoz ve Maltepe’de olacağını dile getirdi. Yurtdışı yatırımlarına Polonya’nın dışında Budapeşte’yi de eklemeyi planladıklarını söyleyen Mert Boysanoğlu, gelişmekte olan, potansiyeli olan yerlere gitmeyi tercih ettiklerini vurguladı. Geçen yıl 2 milyar lira ciro elde ettiklerini hatırlatan Boysanoğlu, “Mesa Holding olarak bu yıl 2.8 milyar lira ciro hedefi koyduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!