Komiler AVM'ye girdi

Güncelleme Tarihi:

Komiler AVMye girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2011 14:03

Otel, pansiyon ve benzeri yerlerde hizmetli, lokantalarda ise garson yardımcısı olarak adlandırılan “komi”ler, alışveriş merkezine de girdi.

Haberin Devamı

Ataşehir'deki Palladium Alıveriş Merkezi, müşterilerine alışverişleri sırasında paketlerini taşımada yardımcı olmak üzere kısa bir süre önce “bellboy” hizmeti vermeye başladı.

Ziyaretçiler, yılbaşı öncesi başlayan ve ücretsiz verilen hizmete yoğun ilgi gösteriyor. İlgi üzerine Palladium kiralama ve yönetim firması avm mfi partners da hizmeti sunmaya devam etme kararı aldı.

Projenin fikir sahibi olan avm mfi partners Yönetim Direktörü Semet Yolaç Canlıel, “Kısıtlı vakitte toplu alışverişe çıktığımda, işin en zor kısmı elimde onlarca poşet ile bir sonraki kasada çantadan cüzdanı ve cüzdandan da kartımı çıkarmaktır. Yanımda bir geçse ve paketlerimi taşısa diye bir hayalim vardı. Bu hayali bu yıl Palladium'da gerçeğe dönüştürdük” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Canlıel, 10 Aralık 2010 tarihinden başlayarak “bellboy” hizmeti vermeye başladıklarını, 7'si bisikletli, 3'ü arabalı 10 bellboy'un bulunduğunu, yıl sonuna kadar planlanan hizmetin, yoğun istek üzerine kapsamını genişleterek “Concierge” olarak sürdürmeye karar verdiklerini anlattı.

PAKETLER EMANETE, PALTOLAR VESTİYERE 

“Bellboy”lardan yardım almak için ziyaretçilerin alışveriş merkezinin içerisindeki “Concierge” alanına uğrayarak “bellboy”lardan paketlerini taşımalarını isteyebildiğini ifade eden Canlıel, “Ayrıca paketlerini emanete bırakabilir ya da paltolarını vestiyere teslim edebilirsiniz. Süreç tamamen ücretsiz işlemektedir” dedi.

Ücretsiz “bellboy”, vestiyer ve emanet hizmetinin sadece Palladium Alışveriş Merkezi'nde bulunduğunu, bu hizmet ve uygulamanın Palladium'a özgün bir fikir olduğunu belirten Canlıel, “Çok yoğun bir talep ve ilgi var. Ziyaretçilerimiz, yoğun alışveriş yaptıkları bir dönem olan yeni yıl öncesinde bu hizmeti kendilerine sunduğumuz için memnun olmuşlardır” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!