Kokteyl

Güncelleme Tarihi:

Kokteyl
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 1997 00:00

Paul & Shark Türkiye'de
Haberin Devamı

Şık giyinen erkeklerin gözde markalarından Paul & Shark artık Türkiye'deki yakışıklıları da giydirecek. Novita Tekstil ve Konfeksiyon'un temsilciliğini üstlendiği Paul & Shark'ın ilk mağazası Bodrum'da açıldı. Önümüzdeki aylarda ise İstanbul, Ankara ve Antalya mağazaları da erkeklerin hizmetine girecek.

Yaz indirimleri başladı

Cotton Bar genişlettiği ürün yelpazesiyle artık kadınların da ilgisini çekiyor. Son günlerin favori modeli over tişörtler, pantolonlar, triko ve aksesuarlarıyla, Cotton Bar yaz indirimine girdi. Pamuklu trikolarda yüzde 35, gömlek ve aksesuarlarda yüzde 20, tişörtlerde ise yüzde 15 oranında indirimli fiyatlar yaklaşık bir ay boyunca ‘‘Cottonseverleri'' bekliyor.

Ödüllü reklam

Armada Otel'in Ajans Ultra tarafından hazırlanan ve FOL dergisinde yayımlanan reklamı 9. Kristal Elma ödülleri yarışmasında basın dalında Kristal Elma, Reklam Fotoğrafı dalında da Başarı Ödülü kazandı. Reklam, Armada'nın kurum kültürünü, yıldızlı bir gökyüzünde kağıt helvadan bir ‘‘aydede'' ile yansıtıyor. Reklamın yaratıcı yönetmeni Hakkı Mısırlıoğlu, fotoğraf sanatçıları ise Hakkı Mısırlıoğlu ve Tayfun Rapayazdıç.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!