Koç'un Ramstore'u Kırgızistan'da

Güncelleme Tarihi:

Koçun Ramstoreu Kırgızistanda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 09:56

Migros, Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Bulgaristan ve Makedonya'dan sonra yurt dışında 6. ülke olan Kırgızistan'da Ramstore'u hizmete açtı. Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te açılan Ramstore, ülkenin en büyük alışveriş merkezi olan Vefa Center'da hizmet verecek.

Ramstore Bişkek, Gorkovo caddesindeki alışveriş merkezinin giriş katında, 2 bin 100 metrekarelik kapalı alanda üzerinde yer alıyor.

Açıklamada, toplam 13 kasayla hizmet verecek olan Ramstore'un, Bişkekliler'in alışverişle eğlenceyi bir arada bulacakları ve aynı zamanda sosyal buluşma yeri olacağı alışveriş merkezine ilginin yoğun olmasının beklendiği bildirildi.

Açıklamada, Migros'un perakende deneyimi ve dinamik yapısı ile çeşitli coğrafyalarda liderlik pozisyonunu her geçen gün genişletirken, çeşitli kültürlerde alışveriş tarzına ve yaşama yenilik getirdiği belirtildi. Migros'un ulaştığı mağazacılık deneyimi ile birbirine kilometrelerce uzak lokasyonlarda ardı ardına Ramstore yatırımlarına hızla devam ettiği vurgulanan açıklamada, bu yıl açılan 9 Ramstore ile yurt dışındaki toplam Ramstore sayısının 69'a ulaştığı kaydedildi.
Açıklamada, Perakende deneyimi ve yenilikçi dinamik kimliğiyle yurt dışında çok önemli bir avantaj yaratan Migros'un, yurt dışı operasyonlarıyla dünya devleri arasında faaliyet gösterdiği bölgelerde lider veya perakende sektörünü şekillendiren oyuncu konumunda bulunduğu, Ramstore'un faaliyette bulunduğu ülkelerde Türkiye ile karşılıklı ticaret hacminin ve Türk yatırımlarının genişlemesine öncü olurken, aynı zamanda Türk ürünlerinin yeni pazarlara açılımı ve kalite algısı açısından önemli olanaklar sağladığı vurgulandı.

Verilen bilgiye göre, bugün hizmete giren Bişkek Ramstore ile Migros Türk'ün çeşitli formatlarda mağaza sayısı yurt içinde 770'e, Ramstore ile birlikte toplam mağaza sayısı ise 839'a yükseldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!