Gary Vee'den işinizi tutkuyla yapmanızı sağlayacak öneriler

Güncelleme Tarihi:

Gary Veeden işinizi tutkuyla yapmanızı sağlayacak öneriler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 09:32

Dijital medyanın fenomenlerinden olan Gary Vee'den çalışanlara küçük ama etkili tavsiyeler...

Haberin Devamı

Son zamanların en ilginç girişimci figürlerinden biri olan Gary Vaynerchuk, nam-ıdiğer Gary Vee, gençlere hitap eden dili ve enerjik yapısı ile size de ilham kaynağı olabilir.

Belaruslu bir anne ve ABD'li bir babanın çocuğu olarak 1975 yılında dünyaya gelen Gary Vee, girişimci, yazar ve spiker kimliğiyle biliniyor. İlk olarak "şarap tadımcısı" ünvanıyla iş hayatına başlayan Vaynerchuk, daha sonrasında New York'a yerleşerek burada kendisine asıl ününü sunacak olan dijital pazarlama ve sosyal medya sektörüne dahil olur.

VaynerMedia ve VaynerX adlı iki büyük medya şirketinin sahibi olan Gary V. aynı zamanda Twitter, Uber ve Tumblr'ın hisselerine de sahip. "Geride bıraktığınız miras, paradan daha önemlidir" diyen Gary Vee, işinize dört elle sarılarak kalıcı ve faydalı eserler bırakmanın hayatınıza anlam katacağını belirtiyor.

İyimser Olun

Haberin Devamı

Gary Vee'nin başarısının sırrı olarak optimizm yani iyimserlik düşüncesini göstermek yanlış olmaz. Kendi internet sitesinde, podcastlarde, blog yazılarında ve konuşmalarında iyimser olmanın, işinize olan saygınızı artıracağını belirten Gary V. her zaman sahip olduğunuzdan daha fazla imkanın bulunduğunu da öne çıkarıyor. Dolayısıyla elinizdekilerle yetinmeyi bilin ancak dünyanızı da sınırlamayın.

Şikayetçi Olmayı Bırakın

Şikayet etmek, elinizdeki değerlerin kaybolmasına da neden olacaktır. Gary V.'ye göre, işinizde pek çok alternatife sahipsiniz. Bundan 30 yıl öncesini düşünün diyen ünlü girişimci, şu anda pek çok imkana sahip olduğunuzu ve alternatiflerinizin fazlalığının kıymetini bilmeniz gerektiğini belirtiyor.

Diyalog Kurun

Kendi işinizde daha iyi bir seviyeye gelebilmek için sizden daha iyi olan kişilerden tavsiyeler almaktan çekinmeyin. Kendinizi küçük görmeyin. Unutmayın ki aldığınız bilgiler sizlerin karakterinden bir şey eksiltmeyecektir. İş arkadaşlarınızla, yakın çevrenizle ve hatta patronlarınızla işinizin ve şirketinizin genel durumunu konuşmaktan çekinmeyin.

Cesur Olun

Yeni bir işe başlamak yeni bir hayata başlamak demektir. Bu nedenle denemekten vazgeçmeyin. Gary Vee, bu noktaya gelmesine katkı sağlayan başarı unsurunun merak ve cesaret olduğunu belirtiyor. Ayrıca yeni şeyler denerken iyi olduğunuz konularla farklı alanların ortak noktasını bulmaya çalışın. Böylece ortaya yepyeni bir ürün çıkabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!