Başarılı bir kariyer hayatı için okumanız gereken 10 kitap

Güncelleme Tarihi:

Başarılı bir kariyer hayatı için okumanız gereken 10 kitap
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 10:58

Başarılı bir kariyer hayali düşlüyor ve harekete geçmeyi planlıyorsanız bu kitaplar sizin en büyük yardımcınız olacak!

Haberin Devamı

Başarılı bir kariyer hayatına adım atmak ve düşlerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmeyi planlıyorsanız, bu yolculukta en büyük yardımcınız olacak on kitap önerisine göz atın.

  1. How Google Works/Eric Schmidt&Jonathat Rosenberg: Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Google'ın yöneticileri tarafından yazılan bu kitap, dünyaca ünlü bir şirketin nasıl yönetildiği konusunda ip uçları veriyor.
  2. Mükemmeli Büyütmek: Daha Aza Razı Olmadan Daha Fazlaya Ulaşmak/ Robert I. Sutton&Hayagreeva Rao: Kendisini ve çevresini geliştirme hedefinde olan girişimcilerin başucundan ayırmaması gereken bir kitap.
  3. Okulda Öğretilmeyen 50 Kural/ Charles J. Skyes: Kitapta hiçbiri okulda öğrenmediğimiz, müfredatta yer almayan elli tane yaşam dersiyle karşılaşıyoruz. Hayatınıza çok şey katacak, hayatınızın kontrolünü devralacağınız bir kitap.
  4. İş Dünyasında Zirveye Giden Yol/ Marshall Goldsmith: 'Başarılı Olmak İçin Değiştirmeniz Gereken 20 Alışkanlık': Kariyer basamaklarını tırmanırken yanında bulunduracağınız yardımcı bir kaynak.
  5. Networking - Tanışma, Tanıştırma ve Tanınma Sanatı/ Ertuğrul Belen: İş dünyasında insanlarla kuracağınız ilişkiler hakkında yönlendirici, bilgilendirici bir kitap. İnsanlarla olan iletişiminizi güçlendirmek, etkili konuşma, motivasyon alanında bu kitaptaki tavsiyelere ihtiyacınız olacak.
  6. Bazen Olmaz, Başarısızlık Hikayeleri/Özlem Gürses Tatar: Başarısızlığın korkulan tarafını bastırıp insanı özgür kıldığı yanları açığa çıkaran bu kitapta Cem Yılmaz, Ali Sabancı, Cem Boyner, Arda Turan gibi ünlü isimlerin anlattıkları hikayelerle kendi hayatınızdan çok şey bulacaksınız.
  7. 7.Starbucks - Gönlünü İşe Vermek/ Howard Schultz: Starbucks'ın başarısını konu alan kitabın heyecan verici bir iş hikayesi olduğunu söyleyebiliriz. 
  8. 8.Takım Oyunu, Rehberliğinize İhtiyacımız Var/ Seth Godin: Grupları yönetmek ve kariyer hedefinizde yer alan önderliğe sahip olmanızda size ip uçları verecek bir kitap.
  9. 9.Karar Verme ve Problem Çözme/ John Adair: İş hayatında veya hayatta karşılaşılan her türlü problemle baş etme, çözüm yolları ve stratejileri bulma ve uygulama konusunda oldukça yardımcı bir kaynak.
  1. Girişimcinin El Kitabı, Adım Adım Bir Şirket Kurmak/Bob Dorf &Steve Blank: Yeni fikirler keşfetmeye, yeni değerler bulmaya, yoktan var etmeye, mevcut düşüncelerin dışına çıkmaya zorlayan devrim niteliğinde bir kitap.

BAKMADAN GEÇME!