Yapı Kredi KOBİ'lerle buluşmaya devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Yapı Kredi KOBİlerle buluşmaya devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 10:06

Yapı Kredi’nin, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA) ve Bilgi Üniversitesi’nin katkılarıyla başlattığı “Ekonomiyi Büyütenler Sertifika Programı” il il tüm Türkiye’deki KOBİ’lere ulaşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Sertifika programı kapsamında verilen “Duayen Esnaf” eğitimleri Adana, Konya ve Ankaralı KOBİ’lerle de buluştu. 21-23 Mayıs’ta Adana’da, 28-30 Mayıs’ta Konya’da, 11-13 Haziran’da Ankara’da düzenlenen Ekonomiyi Büyütenler Sertifika programı kapsamında 100’ün üzerinde Yapı Kredi müşterisine 3 gün boyunca pazarlama, büyüme finansmanı, dijital pazarlama ve insan kaynakları eğitimi verildi.

Ekonomiyi Büyütenler Sertifika Programı’nı başarıyla tamamlayan KOBİ’ler, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi ve Bilgi Üniversitesi onaylı sertifikalarını almanın ötesinde, ünlü işadamları ile bir araya gelme fırsatı yakalayarak benzersiz bir deneyim yaşamış oldu. 28-30 Mayıs tarihleri arasında Konya’da düzenlenen eğitim programına da Atiker şirketlerinin kurucusu Mehmet Ali Atiker katılarak KOBİ’lere profesyonel iş hayatında karşılaştığı farklı olaylardan örnekler sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!