10 soruda internet televizyonları

Güncelleme Tarihi:

10 soruda internet televizyonları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 15:40

Dijital teknolojinin en yeni trendlerinden biri olan online televizyon platformları kısa zamanda pek çok kişi tarafından tercih edilmeye başlandı. 10 soruda internet televizyonlarını daha yakından tanıyın...

Haberin Devamı

Kaliteli içerikler ve özel dizi seçenekleriyle birlikte yayın yapan internet televizyonları yeni nesil eğlence platformlarına dönüşmeye aday. İşte 10 soruda internet televizyonları?

  1. İnternet televizyonları nedir?

Sayısız dizi, film ve belgesel gibi yüksek çözünürlüklü içerikleri kullanıcılarla buluşturan internet televizyonları dijital televizyon platformları olarak tanımlanabilir.

  1. İnternet televizyonlarının standart TV'lerden farkı nedir?

İnternet televizyonları her an kullanıma hazır tv platformları olarak açıklanabilir. Kolay ve hızlı erişim ile televizyonda kaçırılan dizi veya filmleri online televizyonlar üzerinden istediğiniz an kolayca izleyebiliyorsunuz.

  1. İnternet televizyonları nasıl izleniyor?

İlgili internet televizyonlarının uygulamalarını akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınıza indirerek televizyon izleme keyfine başlayabilirsiniz. Bazı internet televizyonlarını izlemek için ise sisteme üye olmak ve aylık belirli bir abonelik bedeli ödemeniz gerekiyor.

Haberin Devamı
  1. İnternet televizyonlarını kimler izleyebilir?

İnternet bağlantısı olan her yaştan izleyici kitlesi kendine göre bir içerik seçerek internet televizyonlarını izleyebiliyor.

  1. İnternet televizyonlarında genellikle hangi tür içerikler yer alıyor?

Bu platformlarda genellikle en yeni ve popüler dizi, film ve belgeseller yer aldığı gibi sadece internet televizyonlarına özel dizi seçenekleri de yer alıyor.

  1. İnternet televizyonlarını kullanıcılar neden tercih ediyor?

Zengin içerik, her an platforma kolay erişim, kullanıcı dostu arayüzler ve yüksek çözünürlüklü kaliteli içerikler internet televizyonlarının tercih edilmesinde en büyük nedenler olarak gösteriliyor.

  1. İnternet televizyonları güvenli mi?

İnternet televizyonları özel şifreleme sistemleri ile korunuyor ve SSL sertifikası gibi bilinen güvenlik önlemleriyle donatılıyor. Kullanıcı bilgileri tamamen başkalarının erişimine kapalı olarak korunuyor.

  1. İnternet televizyonları zengin içeriğe nasıl ulaşıyor?

Dünyanın önde gelen yapım şirketleri ile lisans anlaşması yapan ve lisans bedellerini ödeyen internet televizyonları böylece pek çok içeriğin de yayın haklarına sahip oluyor.

  1. Online tv platformlarında reklamlar hangi düzeyde yayınlanıyor?

Reklamlar televizyonların değişmez gelir kaynakları. İnternet televizyonlarında da reklam uygulaması çoğu zaman yer alıyor. Fakat bu uygulama genellikle kullanıcıların izleme kalitesini en az etkileyecek şekilde ayarlanıyor.

  1. Online tv platformlarının film ve dizi sektörüne katkısı var mı?

Bu platformlar 7 gün 24 saat ulaşılabilir olmaları ve dünyanın her yerinden izlenebilme avantajlarıyla sektörün önde gelen yapımcı, yönetmen ve senaristlerine de uluslararası arenada fark edilebilir olma fırsatı sunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!