Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Garanti 225 milyon dolarlık bono sattı

GARANTİ Bankası, ABD sermaye piyasasında 225 milyon dolar tutarında finansman bonosu ihraç etti. Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, Amerikan sermaye piyasasında 1996 yılında başlatılan finansman bonosu programına ilişkin kredinin 4'üncü defa 1 yıl süreyle yenilendiği bildirildi. Açıklamaya göre, Bank of America tarafından düzenlenen ve Amerika'daki kurumsal yatırımcılara satılacak olan finansman bonosu niteliğindeki borçlanmaya 12 ülkeden 25 banka katıldı. Geçen yıl 200 milyon dolar olarak gerçekleştirilen borçlanma tutarı, bu yılki işlemde 225 milyon dolara çıkarıldı.

D&R'da Advantage'ye dört taksit

D&R müşterilerinin uzun süredir yararlandığı Advantage Card avantajlarına bir yenisi ekledi. Advantage sahiplerinin D&R mağazalarından yaptıkları alış verişlerde bugüne kadar üç olan taksitlendirme sayısı, dörde yükseltildi. D&R'ın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 35 milyon liranın üzerinde alış veriş yapan Advantage sahiplerinin ödemeleri dört taksite bölünebilecek. D&R'ın yaptığı bir diğer yenilik, önceden döviz ile satılan DVD'lerin artık Türk Lirası olarak satışa sunulması olarak açıklandı.

Merkez Bankası EMKT’yi açıyor

MERKEZ Bankası'nın üç yıldır hazırlıklarını sürdürdüğü Elektronik Menkul Kıymet Transfer ve Mutabakat Sistemi (EMKT) 30 Ekim'de açılıyor. Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, yaklaşık üç yıldır proje çalışmaları sürdürülen sistem, devlet iç borçlanma senetlerinin elektronik ortamda kaydi yöntemlerle muhafaza edilerek, elektronik alış, satış ve mutabakatını sağlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!