Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Borsada yatırımcı sayısı 2 milyon

BORSA yatırımcılarının sayısı son bir yılda yaklaşık 1 milyonluk artışla, 1 milyon 967 bin 153'e ulaştı. Takasbank verilerine göre, 15 Eylül tarihi itibariyle üye bazında açık hesap sayısı 1 milyon 967 bin 153'e, içinde hisse senedi bulunan bakiyeli hesap sayısı ise 1 milyon 356 bin 824'e ulaştı. 20 Eylül 1999 tarihinde açık hesap sayısı 882 bin 492, bakiyeli hesap sayısı ise 563 bin 132 idi. Hükümetin enflasyonla mücadele programı ile birlikte faizlerdeki düşüş ve başta Tüpraş, Turkcell olmak üzere yapılan halka arzlar da yatırımcı sayısında büyük artışa yol açtı.

Akbank'tan güvenli e-kart

AKBANK, internet ortamında, doğabilecek güvenlik sorunlarını ortadan kaldırmak, müşterilerinin risksiz alışveriş yapmalarına olanak tanımak üzere, sadece internette kullanılan yeni bir kredi kartını kullanıma sundu. Diğer Akbank kredi kartlarından bağımsız özelliğe sahip bir kredi kartı olan Akbank e-kart, internet ortamında yüzde 100 güvenlik sağlıyor. Kullanıcının her alışverişten önce limitini belirlediği ve ardından isterse limitini sıfırladığı e-kart'ta sıfırlamanın ardından oluşabilecek tüm risklere karşı kullanıcıya Akbank 'tam güvence' veriyor.

Egebank'tan ‘Ege-Taksit’

Egebank bu aydan itibaren kredi kartı müşterileri için Ege-Taksit adıyla yeni bir hizmet sunmaya başladı. Ege-Taksit projesiyle Egebank müşterileri dünya çapında tescilli markalara ait ürünleri, piyasa koşullarının altındaki fiyatlar ve taksit imkanı ile telefon aracılığıyla satın alabilecekler. 15 Ekim 2000 tarihine kadar sürecek olan bu uygulamanın ilk kampanya döneminde 25 milyon 900 bin liralık 12 eşit taksitle DV-525 Pioneer DVD'ler satın alınabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!