Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ekonomist franchising eki verdi

HAFTALIK Ekonomist Dergisi, son sayısında franchising eki verdi. Ulusal Franchising Derneği'nin desteği ile hazırlanan 30 sayfalık ekte, franchise veren firmalar ve bu sektörde doğru yatırım yapmanın püf noktaları yeralıyor.

Petrol üretimi ‘resmen’ artıyor

PETROL İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) üretimi günde 800 bin varil artırma kararı resmen açıklandı. OPEC üyesi ülkelerin petrol bakanlarının dün gayri resmi toplantılarında aldıkları üretim artışı kararına ilişkin resmi açıklama bugün yayımlandı. Resmi açıklamada, yükselen fiyatları aşağıya çekmek ve yakıt faturaları karşısında doğabilecek bir tüketici paniğini önlemek amacıyla petrol arzının günde 800 bin varil artırılmasına karar verildiği bildirildi. Resmi açıklamada, OPEC petrol bakanlarının artışın piyasadaki etkisini değerlendirmek için 12 Kasım'da Viyana'da yeniden toplanacakları da teyit edildi.

Eczacıbaşı evde hasta bakacak

ECZACIBAŞI Topluluğu ve Amerikan The Corridor Group'un yarı yarıya ortaklığıyla kurulan Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri, hastalara evde sağlık hizmeti sunacak. Yapılan açıklamaya göre, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri, özel hastaneler ve doktorlarla anlaşmalar yoluyla hastaları ve sürekli bakıma ihtiyacı olan kişileri evde ziyaret ederek, hemşirelik, tedavi, rehabilitasyon hizmetlerinin yanı sıra ilaç, tıbbi malzeme tedariki sunacak. Başlangıçta İstanbul'da faaliyet gösterecek olan kuruluşun, önümüzdeki 5 yıl içinde hizmetlerini Türkiye geneline ve ardından Türk Cumhuriyetleri, BDT ve Orta Doğu ülkelerine yaygınlaştıracağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!