KİM SEVGİLİLER İÇİN NE YAPIYOR?

Güncelleme Tarihi:

KİM SEVGİLİLER İÇİN NE YAPIYOR
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Carousel, en güzel tanışmayı seçiyor

CAROUSEL Alışveriş Merkez, 13 Şubat'a kadar en ilginç tanışma hikayesini yazan çifte birbirinden güzel parfümler hediye ediyor. 14 Şubat tarihinde ise saat 16.00-18.00 arasında unutulmayan aşk şarkıları Carousel'i ziyaret eden sevgililer için çalınacak.

Benetton'dan aşkın sembolü ayıcıklar

UNİTED Colors of Benetton, 14 Şubat Sevgililer Günü için belirli sayıda ve yeni bin yılın gözde renkleri gümüş ve altın simle üretilen ayıcıklar ve kalp desenli tişörtler hazırladı.

Ballentine's aşk CD'si veriyor

SEVGİLİLER Günü'nü Sofa, Sherlock Holmes, Berdush ve Bario Latino'da kutlayan tüm çiftlere Ballantine's promosyonu olarak hazırlatılan, oniki en iyi aşk şarkısından oluşan ‘‘Valentine's Day, Ballantine's Day’’ CD'si, Millenyumun ilk Sevgililer Günü armağanı olarak verilecek.

Yanıp sönen J&B kalpleri

J&B, Sevgililer Günü'nü yanıp sönen J&B kalpleri ile kutluyor. J&B tarafından özer olarak hazırlanmış kalpler 75 cl'lik J&B şişeleri ile 11 milyon liradan satışa sunuldu. J&B kalpli viski şişeler 1 hafta süresince zincir mağazalardan satın alınabilecek.

Conrad'dan üç gecelik program

CONRAD Oteli, 14 Şubat Sevgililer Günü için üç gecelik özel bir program hazırladı. 12-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak 3 gecelik konaklama paketiminden yararlanmak isteyenler gece başına 90 dolar artı KDV ödeyerek kahvaltı ve konoklamadan yararlanacak.

Gen-Pa'dan ödüllü oyun

GEN-PA İnternet Sitesi ana sayfasındaki (www.gen-pa.com.tr) 14 Şubat Sevgililer Günü başlığını tıklayanlar çok basit bir hafıza oyunuyla karşılaşacaklar. Oyunu en kısa zamanda tamamlayan ilk 5 kişiye Sevgililer Günü özel hediye paketi içinde birer Ericsson Chatboard armağan edilecek.

Akmerkez'de Sevgi Şarkıları konseri

AKMERKEZ, sevgililerin Sevgililer Günü'nü Akmerkez Musicwall'da ‘‘Sevgi Şarkıları’’ konseriyle kutluyor. Konser 14 Şubat Sevgililer Günü başlayarak 20 Şubat’a kadar sürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!